Ga gerust op reis dankzij de Touring Go Europa pechbijstand. Vanaf €76,80 in plaats van €96/jaar!

 

Geniet nu >

 

Info en voorwaarden op de Go Europa productpagina

dépannage

Hoe kunnen we je helpen?

Onze troeven

Meer dan 200 wegenwachters staan voor je klaar
In 8 op 10 pechgevallen herstelt onze wegenwachter jouw wagen ter plaatse, mét een glimlach. Zo ga je binnen het uur weer gerust op weg.
Meer dan 9,5/10 klanten zijn heel tevreden van onze diensten
Ook al is perfectie niet van deze wereld, we streven er wel naar. Daarom geeft meer dan 95% van onze klanten ons een dikke duim. En daar zijn we best trots op!
Al meer dan 125 jaar aan je zijde
Toegegeven, we hebben al vele jaren op de teller staan. Noem het ervaring of expertise. Maar wees gerust, we gaan ook mee met onze tijd. Meer nog: we zijn klaar voor de toekomst.
Ledenvoordelen die écht tellen
Samen staan we sterk. Daarom onderhandelt Touring de strafste kortingen voor haar leden. Denk aan een lagere benzineprijs, goedkopere parkings of een gratis badge voor de Franse autosnelwegen. Geniet van onze ledenvoordelen en verdien jaarlijks je lidmaatschap terug.
patrouilleur Touring
customer satisfaction
Touring 125 ans
carte carburant Touring
Wat onze klanten zeggen
madame

Patricia P

De wegenwachter was snel ter plaatse, heel sympathiek en gaf een goed advies!  Dank aan jullie. 
lunettes

Rudy N

Een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn gehad die de juiste vragen stelde en mogelijke oplossingen aanreikte in afwachting van de wegenwachter. De wegenwachter zelf was zeer ervaren en uiterst vriendelijk. Dank je, Touring.

Mis niets van Touring

Wekelijks het laatste nieuws over mobiliteit, de leukste uitstapjes in eigen land en de beste promo's van Touring in je mailbox.