Blik op ‘nieuwe mobiliteit’ tijdens het Autosalon

03/01/2019
mobility

Door Bart De Landtsheer

Na de eerste editie in 2018 zal Paleis 10 opnieuw vier dagen lang (van 18 tot en met 21 januari 2019) in het teken staan van onze ‘nieuwe mobiliteit’. Breng een bezoek aan onze stand en maak kans op een elektrische fiets!

Na een eerste geslaagde editie in 2018 zal Paleis 10 van het Autosalon opnieuw vier dagen lang in het teken staan van onze ‘nieuwe mobiliteit’. Onder de noemer #WeAreMobility worden de allernieuwste oplossingen voorgesteld op het vlak van stadsmobiliteit, micromobiliteit, gecombineerd vervoer en apps.

 

Denk daarbij concreet aan technologieën als MaaS (Mobility as a Service), maar ook aan station based, free floating cars/e-cars, scooters/e-scooters enzovoort. Wat stadsmobiliteit betreft, zal de bezoeker kunnen kennismaken met nieuwigheden inzake soft mobility, e-mobility, openbaar vervoer, infrastructuur en de mogelijke impact van drones.

 

Naast de huidige trends en hypes mag er onder de noemer ‘Dream the Future’ ook gefantaseerd worden over de toekomst van autonoom transport, luchtmobiliteit, smart cities, Internet of Things (IoT), nieuwe brandstoffen en nog veel meer.

 

Win een elektrische fiets!

Ook Touring is aanwezig op #WeAreMobility. Wie ons tijdens deze vierdaagse een bezoekje brengt, kan de nieuwe vervoermiddelen als elektrische fietsen en elektrische steps ter plaatse uittesten. Meer nog: je kunt op onze stand in Paleis 10 zelfs een elektrische fiets winnen. Wie wint, mag kiezen tussen een glimmende stadsfiets en een handige plooifiets.


De toegang tot het salon #WeAreMobility en de bijbehorende animatie is inbegrepen in het standaardticket voor de Brussels Motor Show. Het mobiliteitssalon wordt georganiseerd op 18, 19, 20 en 21 januari 2019 in Paleis 10.

Bart De Landtsheer

Bart De Landtsheer

Bart de Landtsheer trekt al meer dan 30 jaar naar de mooiste bestemmingen ver weg of dichtbij. Geniet mee van zijn inspirerende reisverhalen.

Ook door Bart De Landtsheer: Wees verstandig, spring veilig om met de zon | Duurzaam naar zee? Boek een ‘Happy Trip’! | Een dagje aan zee? Stop deze 7 items in je strandtas! | 9 uit-tips: de groene rand van Brugge | Vakantiebarometer 2019: dit zijn de trends! | Meer info...

Verwante inhoud