Image
Gratis pechverhelping voor medisch personeel
Een welgemeende merci aan onze helden uit de zorg! Zij zijn er elke dag voor ons, en dus willen wij er ook voor hen zijn met gratis pechverhelping.


Ook tijdens de tweede golf van de huidige Corona-pandemie toont Touring zich meer dan ooit solidair. Onze wegenwachters blijven gratis pechverhelping verlenen aan het medisch personeel. Laat het weten aan de helden.


Al het medisch personeel geniet van gratis pechverhelping tijdens hun verplaatsingen voor het werk tot en met 28 februari 2020. Speciaal voor hen riepen we het oproepnummer 0800 24 0 24 in het leven. Indien nodig, stelt Touring hen ook een vervangwagen ter beschikking.


Al maanden aan een stuk werkt het zorgpersoneel zich uit de naad om ons uit deze gezondheidscrisis te halen. Echte hedendaagse helden zijn het! Wij willen hen bedanken door gratis pechverhelping aan te bieden, ongeacht hoe ze zich verplaatsen: met de auto, met de motor of zelfs met de fiets.


Al honderden dokters, verplegers, zorgverleners en andere medische beroepen hebben sinds het begin van deze crisis al gebruik gemaakt van onze gratis pechverhelping. Maar daar willen we het niet bij laten: we blijven ons op onze manier nuttig maken en verlengen onze actie tot het einde van februari!


Hoe kan je ons bereiken in geval van pech?

Bel ons op 0800 24 0 24 en vermeld je functie. Onze pechcentrale behandelt je oproep en stuurt een wegenwachter om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Touring gratis pechverhelping


Bedankt aan onze dagelijkse helden!

Zorg voor jezelf, en je naasten.

Het Touring-team