Lentewedstrijd

01/04/2019
concours printemps Touring

Ben jij lid van Touring? Deze wedstrijd is er exclusief voor jou! Neem deel voor 30 april 2019 middernacht en maak kans op een leuk cadeau naar keuze.

Speel mee voor één van de volgende geschenken:

 

2 sets met 6 onderhoudsproducten voor de auto of moto van Oakshed & Sons.

 

Oakshed

 

Oakshed & Sons is een Belgisch merk dat doeltreffende, kwalitatieve en biologisch afbreekbare producten ontwikkelt, die je auto of moto weer doet glanzen. De sets bevatten N°1 Shampoo & Wax, N°2 Wheel Cleaner, N°5 Polish & Wax, N°7 Quick Detailer, N°8 Leather Care, N°12 Black Tire.

 

Meer info
 

10 x 2 tickets voor het concert van de Koningin Elisabeth Wedstrijd met Interparking     

 

Wedstrijd Elisabeth - Touring

 

Geniet van het vioolconcert met de 4e, 5e et 6e laureaat van de Koningin Elisabeth Wedstrijd en het Antwerp Symfony Orchestra in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

Op dinsdag 4 juni kan je dit event bijwonen dank zij onze partner Interparking. Bovendien parkeer je gratis die avond.

 

Meer info    

 

1 x 2 tickets voor de theatervoorstelling ‘Paw Patrol Live! De grote race’   

 

Paw Patrol Live

 

Spectaculair, groots en meeslepend: de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komt in de zomer van 2019 naar Vlaanderen.

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de kinderserie PAW Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de populaire PAW Patrol Pups in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent & Ethias Theater, Hasselt. In de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ nemen de heldhaftige Pups je mee op een spannend, muzikaal avontuur.

 

Meer info
 

5 x 2 tickets voor Parc Chlorophylle

 

Parc Chlorophyle

 

Parc Chlorophylle bevindt zich in 500 hectaren bosrijk gebied tussen de Baraque de Fraiture en La  Roche-en-Ardenne.

De hele familie kan het grote natuurgebied op een ludieke manier ontdekken. Een pedagogische wandelweg van 2 kilometer, aangeduid via educatieve borden, laat  groot en klein op een speelse manier de natuur kennen. De route telt  maar liefst 33 houten attracties.

 

Meer info