Reisbureau voor mensen met beperking

handicap

Iedereen heeft recht op vakantie

WeTravel2 biedt bijzondere reisformules aan voor mensen met een tijdelijke of permanente fysieke beperking. Een fysieke beperking betekent niet dat reizen er niet meer bij hoort. Er is juist nog erg veel mogelijk, dankzij aangepast vervoer, verhuur van hulpmiddelen, beschikbare medische hulp en toegankelijke excursies, hotels, restaurants, bezienswaardigheden, …
Als reisorganisatie en consultancybureau in één streven we ernaar om dé referentie te worden in toegankelijk reizen – een niche in volle expansie door de vergrijzing en de groeiende wereldwijde professionalisering van toegankelijk reizen.

Het verhaal achter WeTravel2

Kristof Steegmans brak zijn nek toen hij 18 was. Naar eigen zeggen ‘een stom ongeval’ maar de gevolgen waren desastreus. Doch de rolstoel houdt hem niet tegen om uit zijn spreekwoordelijke zetel te komen.Hij werd ondernemer en richtte zijn eigen reisbureau op: WeTravel2.
Gebaseerd op zijn persoonlijke reiservaringen biedt hij reizen aan naar droombestemmingen als Tenerife, Curaçao, Aruba en Kenia. 
Kristof Steegmans weet beter dan wie wat er allemaal komt kijken bij reizen met een fysieke beperking.WeTravel2 levert maatwerk zodat mensen met een tijdelijke of permanente fysieke beperking ook zorgeloos een exotische reis kunnen ondernemen.

Meer info: wetravel2.eu

Verwante inhoud