Touring 7de keer op rij Best Travel Insurance Company

22/11/2018
Strand - Plage

Touring staat niet enkel voor pechverhelping op de weg. Ook qua bijstand voor reizigers in het buitenland is Touring een belangrijke, Belgische speler. Voor het 7de jaar op rij wint onze vereniging de Award voor Best Travel Insurance Company.

Volgens vakblad Travel Magazine is Touring de belangrijkste partner inzake kortstondige polissen voor annulering, bijstand, bagage, enzovoorts. Deze tijdelijke producten - maar ook de jaarlijks hernieuwbare varianten - worden hoofdzakelijk via reisagenten verkocht. Het zijn die reisagenten die tijdens het jaarlijkse Travel Awards B2B-evenement - zeg maar de Oscars van de reisindustrie - hun favoriete producten en partners bekronen. Behalve reisagenten brengen ook touroperators, luchtvaartmaatschappijen, toerismebureaus en hotels hun stem uit.


Touring hielp de afgelopen jaren tienduizenden mensen met tegenspoed in het buitenland. Een platte band op weg naar de Spaanse kusten, rampspoed op de latten in de bergen, bagage die zoek raakt, een vliegtuig dat letterlijk niet van de grond raakt…  iedereen krijgt wel eens te maken met een onverwachte tegenvaller.


Touring helpt zijn klanten al meer dan 60 jaar weer veilig naar huis of zorgt ervoor dat ze hun vakantie zorgeloos kunnen verderzetten.

 

Ontdek onze formules ook bij jouw reisagentschap of op Touring.be!

 

travel-award

Verwante inhoud