Image
CarFixer

Dankzij Touring CarFixer vind je een efficiënte en betrouwbare garage voor de carrosserieherstellingen van je auto.


Touring heeft een nieuwe service gelanceerd, met snelle en doeltreffende herstellingen voor particulieren. De ambitie van CarFixer bestaat erin om bestuurders het leven makkelijker te maken, met een netwerk van Touring-gecertificeerde garages voor reparaties aan hun voertuig.

CarFixer
Een efficiënter contact tussen garages en particulieren dankzij Touring CarFixer.


Wat houdt deze nieuwe service CarFixer precies in?

Met CarFixer vereenvoudigt Touring het contact tussen automobilisten en garages. Klanten die willen dat hun wagen hersteld wordt, kunnen via Touring de ideale garage vinden op basis van hun specifieke probleem, de beschikbaarheid, de prijs en de locatie.

Op de website Touring.be kunnen ze in enkele klikken hun behoeften duidelijk maken en een aantal foto's toevoegen. Vervolgens wordt de aanvraag bekeken door minstens drie garages, die binnen 48 uur een gedetailleerde offerte doorsturen. Als de klant een garage selecteert, wordt de afspraak bevestigd en gebeurt de reparatie in de werkplaats.

In eerste instantie focust het nieuwe project op koetswerkherstellingen. Maar de kans bestaat dat het concept in de nabije toekomst uitgebreid wordt.

CarFixer
Om deel uit te maken van het erkende Touring-netwerk moet een garage aan bepaalde voorwaarden voldoen.


Wat bedoelt men met een door Touring erkende garage?

Als autoclub wil Touring dat klanten een beroep kunnen doen op professionals die ze mogen vertrouwen. We maken er dan ook een erezaak van om garages te selecteren die een hoogwaardige service leveren en voldoen aan onze vereisten. Garages die ons kwaliteitshandvest niet respecteren, kunnen uitgesloten worden uit het netwerk en worden niet meer voorgesteld aan klanten. Op die manier kunnen we de vertrouwensband, die een kernwaarde is van Touring, blijven garanderen.


Waar wordt de service CarFixer aangeboden?

Tijdens de eerste fase van het project werken we met een beperkt aantal carrosserieherstellers in de regio Gent-Antwerpen. Daarna willen we het netwerk uitbreiden naar heel het land en samenwerken met meer dan honderd dienstverleners.

De verantwoordelijken voor CarFixer bij Touring zijn Fanny Hardy (Product Manager bij het B2B-team) en Valéry Debroux (Manager Network Contracters bij Operations). Ze delen de doelstelling om particulieren een unieke service te bieden waarmee ze in een paar klikken een door Touring erkende garage kunnen vinden. Een garage die voor een scherpe prijs de service biedt die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.