Image

Spotlight op de Touring-producten toegewijd aan KMO’s en het team dat ze van A tot Z beheert.

De producten van Touring Business Solutions (TBS) zijn sinds kort ingedeeld in sectoren. Voor onze kmo-klanten werken collega's Andy en Béatrice oplossingen uit in nauwe samenwerking met een ander gespecialiseerd team. Samen vormen ze een tweetalig topduo in deze complexe materie. Een blik achter de schermen van de dynamische wereld van het fleetmanagement ...


De producten van Touring Business Solutions (TBS) omvatten niet alleen formules voor pechverhelping, maar ook persoonsgebonden verzekeringen voor bedrijfsklanten met minder dan 150 polissen. Het TBS-beheer was gedurende enige tijd ondergebracht bij de B2C-afdeling van Touring, maar maakt vandaag deel uit van het B2B-team.


Het professionele parcours van Béatrice en Andy

Volgend jaar is Béatrice maar liefst 38 jaar aan de slag bij Touring. Nadat ze eerst heel wat jaren had gefocust op onze reisactiviteiten, maakte ze in 2001 de overstap naar het B2B-team als Sales Support. Sinds 2018 richt ze zich volledig op de producten van Touring Business Solutions.

Ook Andy werkt ondertussen al 20 jaar bij Touring. Na drie jaar bij het callcenter ‘sales/care B2C’ was ook hij daarna flink wat jaren bezig met onze reisactiviteiten. Net als Béatrice, met wie hij de perfecte tandem vormt, stapte hij vijf jaar geleden over naar het TBS-team.


Kenmerken van de kmo-klanten

In tegenstelling tot grote autoconstructeurs of leasemaatschappijen die gespecialiseerd zijn in de autosector, is het managen van het wagenpark voor kmo's maar een van de dingen die ze doen, tussen hun businessdoelstellingen door. Bovendien weten ze niet altijd exact wat hun pechverhelping of reisbijstand eigenlijk allemaal moet omvatten. Andy en Béatrice adviseren hun klanten dan ook met plezier. En ze beantwoorden alle vragen over waarborgen, voorwaarden, prijzen en nog veel meer.

Ze volgen de klantendossiers van naaldje tot draadje op, van de verkoop tot de begeleiding bij een schadegeval. En ze zijn hét contactpunt voor tal van bedrijven.


Touring Business Solutions: mee-evolueren met de markt

De producten en diensten die uitgewerkt worden voor Touring Business Solutions spelen in op de voortdurend veranderende zakenwereld. Doordat Andy en Béatrice bijzonder responsief zijn en doeltreffend communiceren met hun klanten, worden de TBS-producten heel regelmatig tegen het licht gehouden Zo kunnen we de kwaliteit van de service jaar na jaar behouden én verbeteren. Elke specifieke situatie bij een klant kan een aanleiding zijn om bepaalde producten anders in te vullen. TBS beschikt bovendien over een eigen IT-tool die onder meer rekening houdt met het beheer van een wagenpark verspreid over verschillende vestigingen.

Het B2B-team van Touring Business Solutions slaat als geen ander de handen in elkaar om het aanbod continu te optimaliseren. En met experts zoals Andy en Béatrice aan het roer is Touring Business Solutions klaar voor een toekomst waarin makelaars en kmo's mogen rekenen op bijstand en verzekeringen op maat die hun verwachtingen overtreffen. Ontdek hier alle producten van Touring Business Solutions: pechverhelping en reisbijstand.

Je kind leren autorijden

Het is zover: je kind slaat zijn vleugels uit ... en leert autorijden. Heb je besloten om zijn of haar begeleider te zijn? Informeer je dan grondig over het leerproces vóór je hieraan begint.

Rijbewijs: welke opleidingen volgen?

Sinds de zesde staatshervorming behoort de rijopleiding tot de bevoegdheden van de Gewesten. Met als gevolg dat de manier waarop je je rijbewijs haalt enigszins anders is in de drie Gewesten. We zetten even alles op een rijtje, Gewest per Gewest …