Image
Ons nuttig maken tijdens deze gezondheidscrisis is onze prioriteit. Daarom brengen we de Yellow Line uit met een specifiek nummer, 02/233.22.22, bedoeld om voorrang te geven aan de personen die in de frontlinie staan tijdens deze crisis.

Ons nuttig maken tijdens deze gezondheidscrisis is onze prioriteit. Daarom brengen we de Yellow Line uit met een specifiek nummer, 02/233.22.22, bedoeld om voorrang te geven aan de personen die in de frontlinie staan tijdens deze crisis. Zo kunnen deze onmisbare personen in de beste omstandigheden gaan werken. Dit is onze manier om hen onze steun te betuigen. Iedereen solidair!

Touring blijft pechverhelping bieden, ondanks de coronaviruspandemie, aan iedereen die het nodig heeft. Maar we willen nog een stapje verder gaan door onze diensten prioritair aan te bieden aan mensen die strijden tegen de verspreiding van het virus. Dit betekent dat ze via de Yellow Line meteen worden geholpen om kostbare tijd te besparen in geval van pech op de weg naar het werk.

Hoe werkt de Yellow Line?

In samenwerking met de bevoegde instanties hebben we een gemakkelijk te onthouden noodnummer uitgebracht: 02/233.22.22. Ons callcenter zal de oproepen die via dit nummer binnenkomen prioritair behandelen en zo onmiddellijke hulp bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben. Indien nodig zal een van onze wegenwachters hen ter plaatse komen helpen en hen zo snel mogelijk weer op weg helpen.

Wie kan deze prioriteitslijn gebruiken?

Alle mensen die rechtstreeks betrokken zijn bij het beheer van deze gezondheidscrisis. De zorgverleners, het medisch personeel maar ook mensen die werken in de voedsel- of basisbehoeftensector, thuiszorg, ... En dit, of ze nu al Touring-leden zijn of niet.

Gratis hulp

Het is ook belangrijk om te onthouden dat we gratis hulp blijven bieden aan gezondheidswerkers, brandweerlieden, de politie en het leger wanneer ze naar hun werk gaan. Ze vertellen ons hun functie wanneer ze ons contacteren en vervolgens doen we het nodige.

Yellow Line: een prioritaire oproeplijn

Als je betrokken bent bij het beheer van deze crisis, neem dan contact met ons op via 02/233.22.22 voor prioritaire pechverhelping in het kader van het coronavirus.

Deel deze inhoud