Vakantiewedstrijd

25/06/2018

Ben jij lid van Touring? Deze wedstrijd is er exclusief voor jou! Neem voor 21 juli 2018 deel en maak kans op een leuk cadeau naar keuze.

delsey-chatelet-air

1 valies uit het gamma Chatelet Air van Delsey in chocolade kleur

Comfort en elegantie zijn voortaan de sleutelwoorden voor al je verplaatsingen met de cabine valies Chatelet Air, ideaal voor korte trips. Makkelijk hanteerbaar dankzij de 4 wielen, met behoud van een unieke stijl en gesofistikeerde afwerking. De optimale organisatie van de 2 compartimenten gaat samen met een grote veiligheid, dank zij de rits SECURITECH®2. Lissabon, Brooklyn of Parijs... Jouw Chatelet laat je reizen in stijl !

Meer info

 

 

 

delsey-chatelet-air

1 reiszak 48 H uit het gamma Chatelet Air van Delsey in chocolade kleur

De elegante en geraffineerde uitstraling van deze 48 H reiszak Chatelet Air gaat samen met een optimale opbergruimte. De rits SECURITECH® 2 beschermt je persoonlijke spullen en de verwijderbare draagriemen garanderen comfort en gemak bij al je verplaatsingen! De perfecte reiszak voor een weekendje weg, je moet enkel nog de bestemming kiezen.

Meer info

 

 

airwick-2

10 x Wick Air - Vliegtuigbedjes

Geschikt als vliegtuigbedje, autobedje en als bedje in de trein.

Te gebruiken voor kindjes (vanaf 1 jaar) met een eigen stoel die lekker willen slapen en ook voor volwassenen die comfortabeler willen reizen ( t/m 182cm).

Meer info

 

 

dashcam

1 Blacksys dashcam

Met een dashcam (camera voor op het dashboard) kan je alles filmen tijdens je verplaatsingen met de auto.

De BlackSys CH-200 Wifi met GPS is een  dashcam met een camera aan de voor- en aan de achterzijde, beide in Full HD kwaliteit. De ingebouwde GPS geeft de route/snelheid weer op Google Maps. Er zijn 3 functies voor extra veiligheid (ADAS), o.a Lane Departure Warming System.

Meer info

 

 

oakshed

2 sets met 6 cosmetische producten voor de auto of moto van Oakshed & Sons

Oakshed & Sons ontwikkelt doeltreffende, kwalitatieve en biologisch afbreekbare producten die onze auto’s en moto’s weer doen glanzen. De sets bevatten volgend producten : N°1 Shampoo & Wax, N°2 Wheel Cleaner, N°3 Motor Shine, N°4 Liquid Wax, N°5 Polish & Wax, N°6 Waterless Cleaner.

Meer info