Auto5

Auto 5

Als lid van Touring, kan je genieten van uitzonderlijke prijzen op heel wat artikelen bij Auto5. Het enige wat je hiervoor moet doen, is je Touring-lidkaart bij de kassa laten scannen. Piece of cake!

Artikelen van het merk Norauto

Geniet het hele jaar door van 10% korting op alle producten van het merk Norauto. Met uitzondering van banden, dakkoffers, aanhangwagens, sound (radio’s – geluidsboxen) waarvoor de korting 5% bedraagt.

 

Onderhoud van je voertuig "MijnOnderhoud"

Een goed onderhouden voertuig betekent minder risico op een panne. Daarom krijg je voortaan 20% korting op ieder onderhoud in overeenstemming met je onderhoudsboekje “MijnOnderhoud Auto5”, zelfs voor het vervangen van een distributieriem.

Zwitsers wegenvignet

Vermijd de files aan de grensovergang als je naar Zwitserland reist en schaf je wegenvignet aan voor je vertrek. Geniet van €2 korting op het Zwitsers wegenvignet.

Jouw voordeel

  • €2 korting op de  Zwitsers wegenvignet
  • 5 tot 10% korting op alle producten Norauto, afhankelijk van de productcategorie
  • 20% korting op de onderhoudsbeurten formule MijnOnderhoud Auto5 van je voertuig, volgens je onderhoudsboekje

 

De actie loopt tot 30/06/2018 in alle Auto5 vestigingen in België.

Het volstaat je Touring-lidkaart te laten scannen om van al deze voordelen te genieten. Je lidkaart is goud waard! Actie geldig in de winkels van Auto5 in België en cumuleerbaar met andere lopende acties op het moment van de aankoop. Niet geldig in de webshop. Laat je lidkaart scannen aan de kassa.

De Touring-lidkaart draagt een streepjescode. Hiermee kan men je, bij Auto5, als Touring-lid herkennen. Er worden echter geen persoonlijke gegevens doorgegeven. Heeft je lidkaart nog geen streepjescode? Aarzel niet om de ledendienst van Touring te contacteren : 02/233 22 02 (van maandag tot vrijdag, van 8 tot 18 uur).

Heb je vragen ?  callcenter@auto5.be

Heb je een opmerking ? auto5cs@auto5.be

of contacteer je lokale Auto5 winkel.

Andere voordelen