Image
vélo électrique-Belgocycle

Jouw voordeel

Touring slaat de handen in elkaar met de Belgische e-bike producent Belgocycle en biedt je een elektrische fiets aan aan een buitengewoon voordelige prijs. Ben je lid van Touring? Fantastisch! We geven je er nog een extra korting bovenop.

De “Urban City” biedt je de beste rijervaring in de stad. Liever toch wat sportiever? De “Hybrid” is ongetwijfeld iets voor jou!
Een kwalitatief Belgisch merk met uitgebreide garantie.
Gratis premium thuisbezorging (ter waarde van €50) met persoonlijke afstelling en advies.
Test 14 dagen. Toch niet helemaal tevreden? Je fiets wordt gratis opgehaald en terugbetaald!
Gratis onderhoudsservice aan huis (6 maanden, ter waarde van €49)

Hoe bestel ik mijn elektrische fiets?

  • Het Touring-tarief wordt weergegeven naast de standaardprijs op de Belgocycle pagina. Je geniet van deze korting ongeacht je lid bent van Touring of niet.
  • Lid van Touring? Bij het ingeven van je gegevens wordt je Touring lidnummer gevraagd. Je extra korting wordt vervolgens automatisch toegepast.

Vragen? 

  • Heb je vragen over het aanbod (fietsen, aangeboden diensten, be stelproces,…) of over de opvolging van je bestelling?

Belgocycle beantwoordt ze graag op 080 02 69 83 van maandag tot en met donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 15 uur.

  • Vragen over je Touring lidmaatschap?

De ledendienst van Touring helpt je graag verder op 02 223 22 02, maandag tot en met vrijdag van 8 tot 18 uur of stuur een mailtje naar [email protected]

Het moment om lid te worden

Wist je dat we ook formules voor fietsbijstand aanbieden? Technische ondersteuning wanneer je met je fiets in panne staat! Met Touring ga je gerust op weg. Aarzel niet om meer te weten te komen over onze fietsbijstand en fietsverzekering

Je jaarlijkse lidgeld verdient zich daarenboven gewoon vanzelf terug dankzij de extra korting die Touringleden genieten op de aankoop van een elektrische fiets.

Goed om te weten

Naargelang de voorraad kunnen andere modellen worden voorgesteld. Alle modellen die voorlopig beschikbaar zijn worden weergegeven op de pagina van Belgocycle. Toch niet helemaal wat je zoekt? Aarzel niet om Belgocycle te contacteren in verband met de beschikbaarheid van nieuwe modellen. Vanaf februari 2021 worden nieuwe modellen aan het aanbod toegevoegd.
De actie loopt zolang de voorraad strekt. Elk beschikbaar model wordt op de Belgocycle pagina weergegeven zolang het op voorraad is.
Om het verkoopcontract te kunnen afsluiten tegen de voorkeursprijs die voor de leden is gereserveerd, moet Belgocycle controleren of de ingevoerde ledennummers correct zijn. Om dit te doen, stuurt Touring hen uitsluitend een geanonimiseerde lijst van de bekende ledennummers. Op het einde van deze actie wordt deze lijst bij Belgocycle vernietigd en worden er geen persoonsgegevens meer verwerkt door Belgocycle.

Daarnaast zal Belgocycle, indien je uitdrukkelijk aangeeft hiermee akkoord te gaan, je identificatiegegevens aan Touring bezorgen opdat we je kunnen informeren over onze promoties en acties op onze producten en diensten en/of je onze nieuwsbrieven kunnen toesturen.

Meer informatie over de verwerking van je persoonlijke gegevens door Touring? Raadpleeg ons privacybeleid

Tot € 600 korting op een elektrische fiets