CarFixer Carrosserie herstellen

Kies het beste aanbod

Je kan garages vergelijken op basis van de prijs, de reparatiemethode, aanvullende diensten, afstand tot je huis/werk, beschikbaarheid en beoordelingen van andere klanten.

Korting op de herstelling

Deze vergelijkingsdienst is gratis en Touring-leden krijgen 5% korting op de herstellingskosten!

Touring gecertificeerde garages

Een Touring-medewerker controleert en bezoekt elke vestiging persoonlijk om een kwalitatieve dienstverlening en een professioneel onthaal te garanderen.

De dienst is voorlopig enkel beschikbaar in Brussel en de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Een overzicht van alle centers > 

Gericht zoeken

Een reparatiepunt in de buurt van je huis of werk? Bepaal vooraf jouw voorkeuren om offertes te ontvangen die aan jouw behoeften voldoen.

Je kan ook rechtsreeks een offerte vragen aan een hersteller van jouw keuze.

Vraag een offerte >

Hoe werkt het?

  1. Formuleer je verzoek: beschrijf je probleem en stuur ons enkele foto's.
  2. Vergelijk tot 3 offertes: ontvang tot 3 offertes en vergelijk ze eenvoudig op prijs, aanvullende diensten, afstand, klantenreviews, beschikbaarheid, enz.
  3.  Kies en bevestig: kies het voor jou meest geschikte reparatiepunt en maak online een afspraak.
  4. Ga helemaal gerust naar het herstelpunt.

Waarom beroep doen op Touring CarFixer?

  • Een dienstenniveau gecertificeerd door een autospecialist;
  • Ervaren Touring CarFixer-teams op het terrein die echt naar jou luisteren om jete adviseren;
  • Een snelle en transparante manier om prijzen te vergelijken vanuit het comfort van je eigen woonkamer;
  • Deze dienst is gratis en als Touring-lid krijg je een korting op de hertselkosten;
  • Een gemeenschap van leden die hun respectievelijke ervaringen delen.

 

Vergelijk gratis offertes ›

Veelgestelde vragen

Waar komen de prijsverschillen tussen de offertes vandaan?

Elke vestiging heeft zijn eigen planning. Het kan zijn dat het atelier dat jou de laagste prijs biedt, op een bepaald ogenblik minder werk heeft en daarom zijn agenda zo goed mogelijk wil vullen. Met Touring CarFixer geniet je dus van het mechanisme van vraag en aanbod.

Hoe maak je de beste foto's?

Afhankelijk van het soort dienst dat  je zoekt, bv. carrosserieschade, kunnen foto's nodig zijn om je aanvraag te vervolledigen. Het platform helpt je stap voor stap om deze foto’s vanuit 3 verschillende invalshoeken te maken. Deze 3 foto's stellen de hersteller in staat de schade aan het voertuig te lokaliseren en het uit te voeren werk te evalueren.

Hoe wordt de afspraak met het centrum gemaakt?

Wanneer de hersteller je een offerte aanbiedt, stelt hij je onmiddellijk een tijdstip voor. Je kan het dan accepteren of een andere datum kiezen via het platform. Het centrum zal enkele dagen voor je afspraak telefonisch contact met je opnemen om te controleren of deze datum nog past voor jou.

Hoe lang is een offerte geldig?

Je hebt 15 dagen om een van de offertes goed te keuren. Na deze termijn moet je een nieuwe aanvraag indienen als je nog niet hebt beslist. De volgende offertes zullen dus mogelijk verschillend zijn van de eerste. Herstellers kunnen inderdaad soms van week tot week te maken krijgen met grote prijsverschillen voor vervangende onderdelen.

Hoe wordt de betaling gedaan?

Je betaalt rechtstreeks aan de garage na de herstelling. Er wordt geen voorschot gevraagd en je betaalt het afgesproken bedrag.

Is de Touring-dienst gratis?

Absoluut. De dienst is volledig gratis voor jou. Touring wil particulieren helpen om hun voertuigen goed te onderhouden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Touring CarFixer ?

Enerzijds controleert Touring de kwaliteit van elke vestiging door het regelmatig te bezoeken en het te begeleiden. Je kan er dus zeker van zijn dat je een betrouwbaar atelier bezoekt. Als je lid bent van de Koninklijke Belgisch Touring Club, geniet je bovendien van kortingen op de factuur van de garage. Anderzijds is Touring er om je te helpen om gemakkelijker en zonder enige verplichting vanuit je woonkamer offertes te vergelijken en je op een transparante manier te adviseren over de verschillende offertes. Zo helpen we jou om gerust weer op weg te gaan.