Fan van kerstmagie? Bezoek the Christmas Show
Christmas_Show
23/12/2018
Antwerpen
15% korting

Op 23 december 2018 kunnen jong en oud in de Lotto Arena genieten van ‘The Christmas Show’: het warmste, meest muzikale kerstfeest van Vlaanderen.

Dit is een belevingsvoorstelling voor heel de familie met randanimatie, spektakelmomenten, spetterende choreografie en een on-ge-lo-fe-lijke live kerstband, die alle stijlen aanpakt: pop, crooner, musical, jazzy, als het maar in de kerstsfeer zit! Ze brengen alle grote klassiekers uit het genre in een dynamische feelgood voorstelling met een wonderlijke line-up van artiesten, barstend van het talent.

Jong en minder jong reizen mee in een sprookjesachtig kerstverhaal. Er is de nodige kerstromantiek voor de tieners en iedereen zal kunnen lachen met de fratsen van Ludovicus of ontroerd worden bij overbekende kerstmelodieën.

De topcast neemt je tijdens ‘The Christmas Show’ mee naar een fantastisch Winterwonderland. Alles wordt uit de kast gehaald om er een kerstfeest van te maken zoals dat nog nooit eerder gebeurd is. Deep Bridge bewees in het verleden al dat ze klassieke verhalen in een nieuw jasje kunnen steken en laten zich met deze voorstelling niet onbetuigd!

 

Reserveer je tickets met 15% korting. Gebruik de code DEEPBRIDGETOURING.

Tickets kosten €29, €39, €49 en €59 .

 

Ik wil de Kerstman zien

 

Praktisch: Zondag 23/12/2018 om 17 uur in de Lotto Arena in Antwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

location   avantages - voordeel   contact

Plaats

 

 Voordeel

 

Contact

Lotto Arena, Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

 

15% korting

 

Online Website

 

 

commander - reserveren

Reserveren

op deze link

 

 

Je vindt alle uitstapjes met ledenkorting in onze agenda