Iedereen op de elektrische fiets

07/03/2017
E-bike

Door Jo Verluyten

Zie jij een elektrische fiets wel zitten voor je woon-werkverkeer of om leuke uitstapjes te maken? Touring heeft 4 modellen geselecteerd die jij door een groepsaankoop aan een super voordelige prijs kan aankopen. Mis deze buitenkans niet.

De elektrische fiets wint elke dag aan populariteit en dat zal nog een hele tijd zo blijven. Aanvankelijk toonden vooral oudere fietsers belangstelling voor e-bikes, want dankzij de elektromotor kregen zij een steuntje in de rug tijdens hun fietstochtjes.

 

Intussen kiezen ook jongere fietsers steeds vaker voor een elektrische fiets. Zij gebruiken hun e-bike niet alleen voor recreatie, maar ook voor woon-werkverkeer, om boodschappen te doen en om jonge kinderen te vervoeren. Op die manier dragen zij hun steentje bij om de files te doen afnemen, iets wat Touring alleen maar toejuicht.

 

Precies daarom organiseert Touring deze maand een groepsaankoop. Zo krijgt iedereen de kans een kwalitatieve, elektrische fiets aan te schaffen, volledig op maat van het beoogde gebruik.
Zo hebben we een allround stadsfiets voor gemengd gebruik, een plooifiets voor gebruikers van het openbaar vervoer en een bakfiets voor sportieve papa’s en mama’s die jonge kinderen op een andere manier aan de schoolpoort willen afzetten.  

Tijdens 10 testdagen in alle hoeken van het land (Luik, Hasselt, Zolder, Geel, Namen, Brugge, Gent, Bergen en Dilbeek) kan je alle fietsen uitproberen op een testparcours.

 

Met deze actie onderstreept Touring nog maar eens zijn geloof in multimodale mobiliteit: het slim kiezen uit en combineren van verschillende vervoersmiddelen, afhankelijk van het beoogde doel van onze verplaatsing.

 

Jouw elektrische fiets in 6 stappen

  1. Bekijk ons aanbod van elektrische fietsen
  2. Wat houdt de Touring groepsaankoop E-Velo precies in?
  3. De drie meest gestelde vragen over elektrische fietsen
  4. Bestel jouw E-velo
  5. Kom naar één van de 10 demodagen
  6. Elektrisch fietsen kan je leren

Meer:

Jo Verluyten

Jo Verluyten

Meer dan 15 jaar journalistieke ervaring en passie voor alles dat rijdt, maken van Jo Verluyten de geknipte hoofdredacteur van Touring Magazine.

Ook door Jo Verluyten: Hoe bestel ik mijn elektrische fiets? | Testdagen Touring E-velo : waar en wanneer? | Kies de elektrische fiets die best bij jou past | Elektrische fietsen: de 3 meest gestelde vragen | Hoe krijgen we België weer in beweging? | Meer info...

Verwante inhoud