FAQ

Dekt Touring ook de Mahgrebanden (Tunesië, Marokko, Algerije) en in Turkije?

Ja, wat de dekking voor personen betreft. Er is echter geen technische bijstand voor voertuigen in deze landen.

Waar kan ik alle ledenvoordelen van de Show Your Card terugvinden?

Alle ledenvoordelen kan je terug vinden op onze site. Ontdek ze hier.

Ik vind mijn huidige formule niet meer terug op de website van Touring. Is dit normaal?

Dat klopt. Deze formule wordt niet langer aangeboden voor nieuwe klanten. Uiteraard blijft die wel beschikbaar voor bestaande klanten. Voor meer informatie over je huidige dekking, contacteer de klantendienst op 02 233 22 02 van 8.30 tot 18 uur van maandag tot vrijdag, of via e-mail naar [email protected]

Hoe vraag ik een bewijs van m'n reisverzekering aan?

Contacteer onze Klantendienst op 02 233 22 02 van 8 tot 18 uur van maandag tot vrijdag, via e-mail naar [email protected]

Waar en wanneer ben ik verzekerd?

Je geniet de bijstand gekoppeld aan jouw Top Fiets overal in België (van zodra je minstens 1 km van je woonplaats bent) en tot 30 km over de landsgrenzen. De waarborgen Diefstal en Materiële schade zijn wereldwijd van toepassing!

Wat is de duur van mijn verzekeringscontract?

Jouw contract heeft een looptijd van één jaar en wordt stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode. Behalve als je het contract wenst te beëindigen of we je contract opzeggen (minstens 3 maanden vóór het einde van het contract).

Voor welke voornaamste risico's ben ik niet verzekerd?

De schade aan onderdelen van de fiets of ander vervoermiddel door een constructie- of materiaalfout, slijtage, een klaarblijkelijk gebrek aan onderhoud van deze onderdelen of een gebruik van de fiets of ander vervoermiddel dat niet overeenstemt met de instructies van de constructeur. De schade veroorzaakt of verergerd door de vervoerde voorwerpen, alsook door de overbelasting van de fiets, de aanhangwagen of een ander vervoermiddel. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, verwijzen we naar de algemene voorwaarden. Deze zijn beschikbaar hier boven.