Domein van de Grotten van Han
grotte-de han
Hele jaar door
Han-sur-Lesse
tot €7 korting

Beren, wolven, lynxen … verwelkomen je in een beschermd natuurgebied van 250ha. Verkozen tot beste Wildlife park. Te bezoeken te voet of met safaricar. Ontdek de geologische wonderen van een van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe sprookjesachtige verlichting ontsluieren de galerijen zich als nooit tevoren. 3* in de Michelin Gids.

 

Nieuw: « Origin », ‘s werelds meest indrukwekkende ondergrondse spektakel

In het midden van de Grot bevindt zich de indrukwekkende Wapenzaal, deze zal vanaf 1 juli  gehuld worden in de schijnwerpers van een nieuw klank- en lichtspektakel. Hiervoor worden de nieuwste technologieën van video-mapping en lasers gebruikt. 

Voor het uitwerken van dit grandioze klank- en lichtspektakel heeft het Domein van de Grotten van Han een beroep gedaan op de beroemde spektakelmaker Luc PETIT. Deze goochelaar van de podiumkunsten combineert alle disciplines en gebruikt daarbij de meest innovatieve technologieën om bij elke show een verrassende sfeer te creëren. Voor deze gelegenheid heeft Luc PETIT zich omringd met de beste artiesten: de scenograaf MarieJeanne Gauthé, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van geprojecteerde video’s en mapping, Light Designer Koert Vermeulen, die eerder al creaties maakte voor Puy du Fou, op de Brusselse Grote Markt en op de Parijse Champs-Élysées en tot slot de componist Benoît Chantry, muziekcomponist van alle soorten genres. 

 

Een reis doorheen de tijd naar de oorsprong van alles

 Het Domein van de Grotten van Han ligt in het hart van een ongerept natuurgebied. Je vindt er sporen terug van de geschiedenis van onze wereld. De rotsen werden door de eeuwen heen gebeeldhouwd door het water, de grotten herbergen mysterieuze galerijen en majestueuze zalen. De fossielen op de muren zijn een herinnering aan de tropische oceaan die er ooit was. "Origin" vertelt dit verhaal en dompelt de bezoeker onder in een opeenvolging van verschillende magische werelden die doen terugdenken aan de oorsprong van onze wereld en de Grot.

 

Deze volledig nieuwe show is geïntegreerd in het gewoon bezoek aan de Grot van Han.

 

location    avantages - voordeel    contact 

Locatie

 

 Voordeel

 

Contact

Domein van de Grotten van Han
Rue Joseph Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse

 

€7 op de PassHan voor 12+ dus €23 ipv €30
€3 voor kinderen (4-11j) dus €18 ipv €21

 

Tel  084/37.72.13
Online Website
Online [email protected]

 

 

 

 

 

commander - reserveren

Lidkaart

Om te genieten van dit voordeel hoef je enkel jouw lidkaart van Touring te laten zien.