Image
Ga je in België op uitstap met de wagen ? Hieronder vind je nog wat nuttige informatie over tol, winterbanden, knelpunten.

Ga je in eigen land op uitstap met de wagen ? Hieronder vind je nog wat nuttige informatie.


Touring staat voor je klaar in heel Europa

de baan met een gerust geweten
Waar je ook pech krijgt, bel ons op en je wordt meteen geholpen door een van onze bijstandspartners.


Waar je ook pech krijgt, bel ons op en je wordt meteen geholpen door een van onze bijstandspartners. Straks met de auto op vakantie? Weet dat pech onderweg of op je bestemming je vakantieplannen danig kan verstoren. Denk dus tijdig aan een Touring pechverhelping en ga gerust op weg. Dankzij ons internationaal netwerk van wegenwachters word je, waar je je ook bevindt in Europa, meteen weer op weg geholpen.


Contact

Heb je nog een vraag en ben je klant van Touring? Neem dan contact op met Touringinfo. Je kunt de dienst bereiken op het nummer +32 2 286 33 84 tijdens kantooruren of via mail: touringinfo@touring.be.

Informeer je over onze producten voor pechverhelping, reisverzekering, annulatieverzekering en fietsbijstand.

Nieuwigheden op de camping

Image

Voor elk type kampeerder bestaat er wel een tent. Meer nog: ook voor kampeerders in wording duiken er modellen op die twijfelaars over de streep kunnen trekken. Duik je mee in de wondere wereld van de kampeertent?

Fout getankt, wat nu gedaan?

Jaarlijks tanken zo’n 18.000 Belgen de verkeerde brandstof, zeg dus niet te snel dat het jou nooit zal overkomen. Ben je even verstrooid en gebeurt het bij jou, houd dan vooral het hoofd koel. Panikeer niet en start zeker je auto niet.