Image

Van zodra je ons land verlaat, gelden er andere (verkeers)regels en zijn er specifieke zaken waar je als chauffeur of vakantieganger moet op letten.


Als je straks naar Kroatië reist en je hebt een specifieke vraag, dan vind je het antwoord gegarandeerd in het lijstje hieronder.Touring staat voor je klaar in heel Europa

Kroatië
Waar je je ook bevindt, je wordt meteen weer op weg geholpen door een van onze bijstandspartners.


Reis je met de auto, motor of camper in Europa? Weet dat pech krijgen onderweg of op je bestemming je vakantieplannen danig kan verstoren. Denk dus tijdig aan een Touring bijstandsverzekering zoals onze nieuwe Go Buitenland formule. Waar je je ook bevindt in Europa, bel ons op en je wordt meteen weer op weg geholpen door een van onze bijstandspartners.

Contact

Heb je nog een vraag en ben je Touring-klant? Neem dan contact op met Touringinfo. Je kunt de dienst bereiken op het nummer +32 2 286 33 84 tijdens kantooruren of via mail: touringinfo@touring.be.

Informeer je over onze producten voor pechverhelping, reisbijstand, annulatieverzekering en fietsbijstand.

Verkeersregels voor fietsers

Net als andere weggebruikers dienen fietsers zich te houden aan de geldende verkeersregels. Het verkeersreglement bevat specifieke voorschriften voor fietsers. Ontdek hier welke handelingen wel of niet zijn toegestaan met je fiets op de openbare weg.