Auto5 : kortingen en waardebonnen tot €60

Auto 5

Bonnen van €30 en €60

Als lid van Touring, kan je genieten van uitzonderlijke prijzen op heel wat artikelen bij Auto5. Het enige wat je hiervoor moet doen, is je Touring-lidkaart tonen aan de verkoper. Piece of cake!

Artikelen van het merk Norauto

Geniet het hele jaar door van maximum 10% korting op alle producten van het merk Norauto. Met uitzondering van banden, dakkoffers, aanhangwagens, sound (radio’s – geluidsboxen) waarvoor de korting 5% bedraagt.

 

Onderhoud van je voertuig "MijnOnderhoud"

Een goed onderhouden voertuig betekent minder risico op een panne. Daarom krijg je voortaan, als Touring lid, 20% korting op ieder onderhoud in overeenstemming met je onderhoudsboekje “MijnOnderhoud Auto5”, zelfs voor het vervangen van een distributieriem.

 

En dat is nog niet alles! Tot 31 mei 2017 genieten Touring-leden van een uitzonderlijk voordeel voor:

Dakkoffers Norauto

Mooie vakanties beginnen altijd met een veilige en zorgeloze reis. Met de dakkoffers van Auto5 ga je op reis met een gerust hart… en met een waardebon van €30 voor onze leden.

 

Trekhaak

Ook voor een trekhaak op maat van je auto kan je bij Auto5 terecht. Bij aankoop ontvang je als Touring-lid een waardebon van €60.

 

Tapijten op maat

Een complete set autotapijten Norauto op maat (4 stuks). Touring-leden betalen slechts €25 (in plaats van €35,90).
 

Zwitsers autowegenvignet

Vermijd de wachtrijen aan de Zwitserse grens en koop het verplichte autowegenvignet voor je vertrek. Touring-leden genieten van €2 korting.

 

Jouw voordeel

  • 5 tot 10% korting op alle producten Norauto, afhankelijk van de productcategorie (het hele jaar geldig).
  • 20% korting op de onderhoudsbeurten formule MijnOnderhoud Auto5 van je voertuig, volgens je onderhoudsboekje (het hele jaar geldig).
  • €2 korting op Zwitsers autowegenvignet (tot 31 mei 2017).
  • Waardebon van €30 bij aankoop van een dakkoffer Norauto (tot 31 mei 2017).
  • Waardebon van €60 bij aankoop van een trekhaak (tot 31 mei 2017).
  • Slechts €25 (in plaats van €35,90) voor Norauto autotapijten (set van 4) (tot 31 mei 2017).

De actie loopt van 1 januari tot 31 mei 2017 in alle Auto5 vestigingen in België.

Het volstaat je Touring-lidkaart te laten scannen om van al deze voordelen te genieten. Je lidkaart is goud waard! Actie geldig in de winkels van Auto5 in België en cumuleerbaar met andere lopende acties op het moment van de aankoop. Niet geldig in de webshop. Laat je lidkaart scannen aan de kassa.

De Touring-lidkaart draagt een streepjescode. Hiermee kan men je, bij Auto5, als Touring-lid herkennen. Er worden echter geen persoonlijke gegevens doorgegeven. Heeft je lidkaart nog geen streepjescode? Aarzel niet om de ledendienst van Touring te contacteren : 02/233 22 02 (van maandag tot vrijdag, van 8 tot 18 uur).

Heb je vragen ? callcenter@auto5.be

Heb je een opmerking ? auto5cs@auto5.be

Bezoek de website

Andere voordelen