Image
vélo électrique

Touring en Bike Republic (afdeling van de Colruyt Groep) slaan de handen in elkaar om jou de beste fietservaring te doen beleven. Kies de fiets die op jouw lijf is geschreven en wij trakteren je op 1 jaar gratis Touring fietsbijstand, bovenop 5% korting* op de aankoopwaarde van je fiets!

 Ik download mijn voucher 

Image
Bike Republic

Bike Republic is jouw compagnon de route met fietsenwinkels over heel Vlaanderen. Ze beschikken over een ruim assortiment én een grote voorraad fietsen van topmerken in hun 27 winkels.

Denk je aan een nieuwe fiets? Dan luisteren we graag naar wat jij nodig hebt en helpen we je op weg met helder advies in onze Touring Mobility Corner in Brussel. Onze medewerkers geven jou advies op maat.

 

Jouw voordeel

Bike Republic heeft een assortiment kwalitatieve elektrische fietsen in alle prijsklassen. Maak je keuze en geniet van een jaar gratis fietsbijstand en 5% korting* op je bestelling. Ga naar een Bike Republic winkel en geef er je kortingsbon af (download hieronder).

Ik download mijn voucher 

 

Met de Touring Bike fietsbijstand geniet je van:

  • Pechbijstand 24u/7 in geval van pech, lekke band en ongeval.
  • Tot 3 interventies per jaar voor je (elektrische) fiets.
  • In heel België, tot 100 km over de grens en zelfs bij je thuis.
  • Onze speciaal opgeleide wegenwachters herstellen je fiets ter plaatse of brengen je bij een hersteller als dat niet mogelijk is.
  • Terug-naar-huis dienst bij diefstal van je fiets.
  • Vervangfiets bij pech.
  • Terugbetaling van medische kosten tot maximum € 12.500.

Meer info over onze fietsbijstand

 *Enkel van toepassing op elektrische fietsen van de merken Bizobike, Cortina, Flyer, Hiron, Gazelle, Kettler, Koga, Trek en Rayvolt. Niet cumuleerbaar met andere acties.