Image
Media Name: camping3_1660.jpg

Wat is de Camping Card International?

Deze kaart omvat een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid, dient op de meeste campings als identificatiebewijs en geeft je recht op voordelen in meer dan 1.500 campings die je vindt op de CCI-website: www.campingcardinternational.com.
Met de CCI-kaart krijg je ook onze Internationale Campinggids.

Deze gids is dus ideaal om vooraf thuis je vakantie te plannen of om je de weg te wijzen naar comfortabele camping. Het aanbod is zo ruim en gevarieerd dat je er vast dat zeldzame plekje vindt dat van je vakantie een écht succes maakt.

Dankzij de Internationale Campinggids ontdek en herontdek je een waaier van leuke en gastvrije kampeerterreinen. Om je vakantie zonder zorgen door te brengen, hoef je maar een keuze te maken tussen zo’n 400 campings in België, Duitsland, Oostenrijk, Kroatië, Spanje, Andorra, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Portugal, Slovenië en Zwitserland.Bovendien herken je je bestemming meteen. Aan de ingang van elke gepubliceerde camping vind je het Touring-aanbevelingsbord.

Image
magazine camping 2020

Jouw voordeel

Als lid van Touring Belgium, Global of Comfort kost je Camping aansluiting maar € 23 in plaats van € 39. Een mooie besparing!

Wens je meer informatie over de Camping aansluiting?

Bel naar 02 233 22 02  van maandag tot en met vrijdag, tussen 8 en 18 uur.

Zoek een camping in onze lijst