CarAmigo

CarAmigo

5% korting

CarAmigo is het eerste platform voor autoverhuur tussen particulieren in België. Mensen die een auto bezitten en mensen die een auto nodig hebben, ontmoeten elkaar hier.

 

Op CarAmigo kan elk autobezitter dus makkelijk zijn autokosten terugverdienen door zijn wagen met anderen te delen. Dit met de geruststelling dat CarAmigo het profiel van de chauffeurs screent en de wagen, wanneer hij is uitgeleend, gedekt is door een uitgebreide omniumverzekering en een pechverhelping 24u/24.

 

Waarom de diensten van CarAmigo gebruiken?

  • Verzekering: ieder voertuig dat bij CarAmigo is ingeschreven, is gedekt door een omniumverzekering, een BA en een juridische bijstand. Op het moment waarop de auto wordt verhuurd, neemt de door CarAmigo samengestelde verzekering het over van de verzekering van de eigenaar, zonder enige invloed op de bonus-malus.
  • Bijstand: het voertuig geniet standaard van de pechverhelpingsbijstand van Touring in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg, en zelfs optioneel in heel Europa. Elke dag van de week, de klok rond.
  • Controle: CarAmigo controleert het profiel van iedere bestuurder bij inschrijving. De betaling gebeurt veilig en vindt verplicht plaats op het ogenblik van de reservatie.

Je voertuig inschrijven op de site van CarAmigo, betekent dus dat je deel uitmaakt van een gemeenschap die zich inzet voor gedeelde mobiliteit en voor het milieu.

 

Jouw voordeel

Geniet van jouw voordeel op de huur/verhuur in België*:

  • Wie lid is van Touring (Base, Plus, First) en zijn auto verhuurt, geniet van 2,5% bijkomende inkomsten op iedere verhuur van zijn voertuig.
  • Wie een auto huurt  van een andere particulier, geniet van 5% korting op het totaalbedrag van elke transactie.

* = huur/verhuur in België  (België + 50 km over de grens). Voordelen niet van toepassing op huur/verhuur elders in Europa.

 

Klaar voor de inschrijving ?

 

Ga naar Caramigo

 

Maak een simulatie

 


Contact :

Heb je vragen over het platform CarAmigo?
- per telefoon : 02 588 69 93
- per email : [email protected]

Heb je vragen over je Touring lidmaatschap of over dit ledenvoordeel ? De klantendienst van Touring is tot je beschikking : Tel : 02 233 22 02 (van maandag tot vrijdag, van  8 tot 18 uur), email : [email protected]

Bezoek de website

Andere voordelen