Image
Disney on Ice

Leg je Mickey-oren maar al klaar en maak je op voor de ultieme Disneyervaring wanneer ‘Disney On Ice viert 100 jaar magie’ een stad bij jou in de buurt binnenschaatst.

Wat is de Disney On Ice ervaring ?

Laat je betoveren door een fantastische cast van meer dan 50 onvergetelijke Disneyfiguren, met gastmuis Mickey Mouse en zijn opgewekte vriendjes Minnie, Donald Duck en Goofy in zijn kielzog. Ook de Disneyprinsessen Jasmine, Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana tekenen present! Herbeleef onder meer het magische Disneyverhaal van Frozen en ontdek samen met Anna, Elsa en de hilarische sneeuwman Olaf hoe de ware liefde de krachtigste magie is. Zing uit volle borst mee met meer dan 30 Disneyklassiekers, zoals “Laat het los”, “Je bent een vriend van mij” of “Hakuna Matata”. Ervaar met het hele gezin de spannendste momenten uit De Leeuwenkoning, Toy Story, Finding Dory, Belle en het Beest of Aladdin van Disney of Disney●Pixar en keer naar huis terug met onvergetelijke herinneringen. Deze show bundelt een eeuw aan Disneymagie, en het begon allemaal met een… muis!

Tickets met € 8 korting

Bestel hier je tickets met € 8 korting voor volgende Nederlandstalige voorstellingen in de Lotto Arena in Antwerpen:

  • Woensdag 19/02 om 15u
  • Vrijdag 21/02 om 19u
  • Zaterdag 22/02 om 10u30
  • Zaterdag 22/02 om 18u00

Ik bestel mijn tickets 

Gebruik de code “Touring”.

Of telefonisch op het nummer 070/345 345 (0,30€/min)

met vermelding van:

  • de code “Touring”
  • dat het om een Nederlandstalige show gaat.


Je kan ook tickets met korting bestellen voor de franstalige shows in Vorst Nationaal.

De korting blijft geldig tot aan de dag van de voorstelling of eindigt wanneer de voorstelling uitverkocht is. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Als je de tickets hebt gekocht zonder korting, maar er wel recht op had, kunnen wij helaas de korting nadien niet meer verrekenen. Kijk dus zeker na of de korting is toegekend bij het betalen.
Bij de aankoop van de tickets wordt de korting pas na het kiezen van het aantal tickets en de categorie berekend. Het is dus normaal dat bij het kiezen van de categorie de originele prijs nog staat aangeduid.

Contact

Indien je vragen hebt, kan je contacteren:

De klantendienst van Gracia Live (Disney on ice)
Desguinlei 222, 2018 Antwerp
Tel: 03 260 94 94
Email: [email protected]

De dienst membership van Touring
Tel: 02 233 22 02 (van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 18 uur)
Email: [email protected]

 

Disney On Ice

- €8/ticket
Gebruik de code “Touring