Een goede raad van Recytyre : check elke maand zelf je bandenspanning.

recytyre

gratis

Met de juiste bandenspanning rij je een stuk veiliger en kan je tot 300 euro/jaar besparen op de brandstofkosten van je auto. Ontvang nu de gratis manometer van Touring zodat je de spanning zelf kunt verifiëren.

Goed voor de veiligheid

Banden met een foute spanning zorgen voor een slechtere wegligging en een langere remafstand. In extreme gevallen leidt het ook tot een klapband. Met de juiste bandenspanning rij je een stuk veiliger!

 

Goed voor het milieu

Als elke Belg maandelijks zijn banden correct oppompt, besparen we samen 80 miljoen liter brandstof. Goed voor 350 kiloton minder CO2-uitstoot. Correcte bandenspanning zorgt ook voor minder snelle slijtage. Gevolg: je banden komen niet zo snel bij het afval terecht.

 

Goed voor een besparing tot € 300 per jaar

Brandstofverbruik en slijtage voel je ook in je portemonnee. Is je bandenspanning 30% te laag, dan gaat je band maar half zo lang mee. Zo zit je snel met nieuwe aankoopkosten. Anderzijds halen goed opgepompte banden je brandstofverbruik omlaag.

Jouw voordeel

  • Verhoog je veiligheid en bespaar honderden euro’s/jaar op het verbruik van je auto
  • Ontvang bij panne een gratis bandenspanningsmeter van Touring
  • Haal je gratis bandenspanningsmeter op in onze shop in Brussel

 

Recytyre organiseert en stuurt de milieuverantwoorde inzameling en recyclage van gebruikte banden in België. Ontdek hier de tips van Recytyre.

Andere voordelen