Forestia

Image
Forestia

Hele jaar door

Theux / La Reid
Groepstarief

Forestia is een park 100% Natuur & Avontuur. Het dierenpark heeft meer dan 300 dieren waarvan een 30-tal soorten vrij leven in hun zo goed als natuurlijke omgeving. De natuur wacht op je en is heel dichtbij.

Leef je in het avonturenpark uit in de vrije natuur door een avontuurlijk pad, tussen de bomen door, te volgen. Er zijn tien hindernisbanen voor alle leeftijden. Via tachtig hindernissen, zoals kabelbanen, ladders en bruggen, kan je van boom tot boom bewegen. Een ideale plek om je zinnen te verzetten en je grenzen te verleggen in het gezelschap van familieleden, collega’s of vrienden.

Zonder de mini-expos, de grote speeltuin en de Forest'bar, de nieuwe resto-bar, te vergeten. 

 

Locatie

Forestia
Rue Fond Marie 563
4910 Theux / La Reid
België

Voordeel

Individuele bezoekers genieten van het groepstarief (dit varieert van 1,5 tot 2 euro korting per persoon, afhankelijk van de leeftijd, details over tarieven zijn hier beschikbaar). Korting geldig voor maximum 5 personen.Geldig naar keuze op het ticket “Dierenpark” of “Dierenpark en Avonturenpark”.

Lidkaart

COVID maatregelen : online reserveren verplicht (formulier gezinreservering invullen). Om van je Touring-korting te genieten, toon je nadien je lidkaart op het moment van betaling aan de kassa.

Wij zijn niet altijd op de hoogte van het laatste nieuws/veranderingen die specifiek zijn voor elke partner. 
Gelieve de informatie op de officiële website van de partner te raadplegen alvorens je bezoek.

 

Ontdek hier je andere Touring ledenvoordelen.