Forestia

Image
Forestia

Hele jaar door

Theux / La Reid
Groepstarief
Deel deze inhoud

Forestia is een park 100% Natuur & Avontuur. Het dierenpark heeft meer dan 300 dieren waarvan een 30-tal soorten vrij leven in hun zo goed als natuurlijke omgeving. De natuur wacht op je en is heel dichtbij.

Leef je in het avonturenpark uit in de vrije natuur door een avontuurlijk pad, tussen de bomen door, te volgen. Er zijn tien hindernisbanen voor alle leeftijden. Via tachtig hindernissen, zoals kabelbanen, ladders en bruggen, kan je van boom tot boom bewegen. Een ideale plek om je zinnen te verzetten en je grenzen te verleggen in het gezelschap van familieleden, collega’s of vrienden.

Zonder de mini-expos, de grote speeltuin en de Forest'bar, de nieuwe resto-bar, te vergeten. NIEUW! Een outdoor klimpark, enig in België! 6 muren en 12 klimpaden in het bos! Vanaf 8 jaar, voor sportievelingen en minder sportieve mensen (verschillende moeilijkheidsgraden).

 

Locatie

Forestia
Rue Fond Marie 563
4910 Theux / La Reid
België

Voordeel

Individuele bezoekers genieten van het groepstarief (van € 1,5 tot € 2 korting per persoon volgens de leeftijd). Korting geldig voor maximum 5 personen.Geldig naar keuze op het ticket “Dierenpark” of “Dierenpark en Avonturenpark”.

 

Lidkaart

Update juni 2020 : momenteel is online reserveren verplicht. Om van je Touring-korting te genieten, toon je nadien je lidkaart op het moment van betaling aan de kassa.

 

 

Ontdek hier je andere Touring ledenvoordelen.