Image
Total

Met de gratis Touring Total-tankkaart voor particulieren bespaar je rechtstreeks aan de pomp. Touring leden genieten bij Total-tankstations gegarandeerd minimum 10c/liter korting op de officiële brandstofprijs*! Op een tankbeurt van 50 liter krijg je dus zomaar eventjes € 5 korting ten opzichte van de officiële prijs.

Jouw voordelen

10c/L korting op de officiële bandstofprijs* in alle tankstations van Total in België
Altijd automatisch het meest voordelige tarief: die aan de pomp of die met de Touring korting wordt getoond *!
De kaart is uitsluitend voor onze leden en is volledig gratis! Zonder beheerskosten
Je transacties worden tweemaal per maand via domiciliëring betaald.
Een van de weinige kaarten op de markt die uitsluitend bestemd is voor particulieren
Gegevens
Gewenst aantal Total-kaarten
Heb je je Touring lidnummer bij de hand?

1.    Binnen de 10 werkdagen zal Total je per post een domiciliëringsformulier en de algemene voorwaarden toesturen. Vul de documenten in en stuur ze naar Total.
2.    Je ontvangt je tankkaart binnen de twee weken nadat Total deze documenten heeft ontvangen.

Gezien het succes van de huidige communicatiecampagne, kan de doorlooptijd voor jouw aanvraag bij Total uitzonderlijk langer zijn dan hier aangegeven. Wij verontschuldigen ons hiervoor.

*De officiële brandstofprijs

De officiële brandstofprijs is de maximale prijs waarvoor brandstof mag worden verkocht in België. Deze prijs wordt van overheidswege bepaald voor elk type brandstof volgens de bepalingen van de programma-overeenkomst. Het is verboden om voor een hogere prijs te verkopen dan de officiële prijs, maar het is toegelaten om voor een lagere prijs te verkopen. In een tankstation waar het verschil tussen de prijs aan de pomp en de officiële prijs kleiner is dan 10 cent, krijg je dankzij de kaart toch 10 cent. En als de prijs aan de pomp meer dan 10 cent lager is dan de officiële prijs, betaal je de prijs aan de pomp. Je bent dus steeds verzekerd van de laagste prijs.

Goed om te weten

  • Je kan met de kaart terecht in meer dan 14.000 tankstations van Total in heel Europa. Opgepast! Deze kaart is een handig betaalmiddel overal in Europa, maar, om technische redenen buiten onze controle, in het buitenland betaal je altijd de officiële brandstofprijs* (zelfs als de prijs aan de pomp die dag lager is), en dit zonder de korting.
  • Geen onmiddellijke betaling: de betaling van de transacties gebeurt 2 keer per maand via domiciliëring.
  • De Touring Total tankkaart is enkel voor particulier gebruik. Er is dus geen facturatie mogelijk.