Image
Touring total tankkaart

Met de gratis Touring Total-tankkaart voor particulieren bespaar je rechtstreeks aan de pomp. Touring leden genieten bij Total-tankstations gegarandeerd minimum 10c/liter korting op de officiële prijs! Op een tankbeurt van 50 liter krijg je dus zomaar eventjes € 5 korting ten opzichte van de officiële prijs.

Jouw voordelen

10c/L korting op de officiële bandstofprijs in de tankstations van Total in België
Altijd het meest voordelige tarief!
Volledig gratis! Zonder beheerskosten
Geen wachtrijen aan de kassa
Met de kaart betaal je op heel wat Europese tolwegen

Zo vraag je je kaart aan

Je kan je kaart gratis aanvragen door 

  • Onderstaand formulier in te vullen
  • Te bellen naar onze klantendienst op 02 233 22 02 (van maandag tot vrijdag, van 8 tot 18 uur)
Geef ons hieronder jouw lidnummer of vink het vakje aan als je jouw lidnummer niet bij je hebt

Total stuurt je binnen de 10 werkdagen een email met daarin een domiciliëringsformulier en de algemene voorwaarden. Vul de formulieren in en stuur ze terug naar Total.

Je ontvangt je tankkaart 2 weken na aanvaarding van de domiciliëring door Total. Om veiligheidsredenen wordt de geheime code van je kaart apart verstuurd.

De officiële brandstofprijs

De officiële brandstofprijs is de maximale prijs waarvoor brandstof mag worden verkocht in België. Deze prijs wordt van overheidswege bepaald voor elk type brandstof volgens de bepalingen van de programma-overeenkomst. Het is verboden om voor een hogere prijs te verkopen dan de officiële prijs, maar het is toegelaten om voor een lagere prijs te verkopen. In een tankstation waar het verschil tussen de prijs aan de pomp en de officiële prijs kleiner is dan 10 cent, krijg je dankzij de kaart toch 10 cent. En als de prijs aan de pomp meer dan 10 cent lager is dan de officiële prijs, betaal je de prijs aan de pomp. Je bent dus steeds verzekerd van de laagste prijs.

In welke tankstations is de kaart geldig?

De kaart wordt in alle Europese Total-tankstations aanvaard in die zin dat hoewel de kaart er als betaalmiddel kan worden gebruikt, de korting niet geldt. Opgelet: de officiële prijs van het land in kwestie wordt toegepast, niet de prijs aan de pomp.