Gratis toegang voor 2 voor het Salon Idées Vacances in Charleroi

salon vacances

2 gratis toegangsbewijzen

Het Salon Idées Vacances opent zijn deuren op 26 januari in Charleroi Expo Congrès.

België en een groot deel van Frankrijk zijn vertegenwoordigd  waaronder de Alsace, Nord/Pas-de-Calais, Calvados, Charente-Maritime, Dordogne, Pyrénées Atlantiques, enzovoorts. Aangevuld met een verrassend aanbod chambre d’hôtes, hotels, vakantieparken of campings.

Maar ook deze landen laten zich van hun mooiste kant zien: Italië, Spanje en Tunesië om er maar drie te noemen. Uiteraard staan de aanwezige touroperators, reisagenten en cruisespecialisten garant voor honderden aanlokkelijke bestemmingen.

Meer dan 500 m2 zijn gewijd aan campers en caravans.

Eregast dit jaar is VACANCES ULVF, goed voor 20 bestemmingen in de mooiste toeristische regio’s van Frankrijk, waaronder Marcinelle en Montagne. Vacances ULVF nodigt klein en groot uit voor een vakantie met de familie, vrienden of alleen.

Voor de sportievelingen en avonturiers is er de Espace RANDO et Loisirs Nature met extreme sporten, uitzonderlijke reizen met trektochten en activiteiten in onder meer Mongolië, Antarctica en de noordelijke landen.

Parkings et toegang voetgangers : Rue de l’Ancre, 3 – B-6000 Charleroi

Waar: Charleroi Expo Congrès - Hall 3 en Hall d’honneur inférieur – toegang via la Géode – toegang via de P3 ring van Charleroi

Timing: Van donderdag 26 tot en met zondag 29 januari 2017, telkens van 10 tot 18 uur.

Jouw voordeel

2 gratis toegangsbewijzen op vertoon van je lidkaart aan de kassa.

Adres

 

Charleroi Expo Congrès

Avenue de l'Europe, 21
6000 Charleroi

Deel dit

Bezoek de website

Andere voordelen