Hard Rock Cafe

Image
Hard Rock Café

Hele jaar door

Brussel
10% korting

Het Hard Rock Cafe in Brussel, bevindt zich in het hart van de stad op de historische Grote Markt. De collectie rock memorabilia is indrukwekkend. Onbetaalbare stukken van legendes zoals John Lennon, The Who, The Sex Pistols, Bono, Jimi Hendrix en Elvis Presley versieren de muren van het café, samen met meer hedendaagse artikelen met inbegrip van een kostuum gedragen door Madonna.

Hard Rock Cafe Brussel is de ideale locatie om de wereldberoemde keuken van het merk te ontdekken, met inbegrip van Hard Rock's legendarische hamburgers, Smokehouse artikelen en meer. Naast het voedsel, biedt Hard Rock ongeëvenaarde specialty dranken zoals Hurricanes en Margaritas, tot de Alternative Rock non-alcoholische dranken zoals bosvruchten Smoothies.

De korting is ook geldig in andere Europese locaties zoals Amsterdam, Antwerpen, Athene, Berlijn, Keulen, Kopenhagen, Edinburgh, Florence, Glasgow, Lissabon, Londen, Madrid, Manchester, Munchen, Nice, Parijs, Praag, Rome, Venetië en Wenen en meer dan 60 cafés in Noord-Amerika.

Locatie

Hard Rock Cafe
Grote Markt 12A
1000 Brussel
België

Voordeel

 

10% korting op eten, niet-alcoholische dranken en souvenirs, heel het jaar door en zo vaak je wil.

Lidkaart

Geldig voor max. 6 personen.

COVID update oktober : Hard Rock Café is momenteel gesloten.