Hard Rock Cafe Antwerpen

Image
Hard-rock café Antwerpen

Hele jaar door

Antwerpen

Op de Groenplaats, midden in het centrum van de stad vindt u Hard Rock Cafe Antwerpen. Het café heeft een prachtige bar op de begane grond met unieke lampen rondom die bijdragen aan de sfeervolle ambiance in het cafe. Het restaurant biedt plaats aan 225 gasten, en is verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Aan de voorzijde van Hard Rock Cafe Antwerpen is het verwarmde terras voor 80 personen met een prachtig uitzicht over het centrum.  Het Hard Rock Cafe ademt muziek met een prachtige collectie van memorabilia van onder andere Van Halen, Rihanna en Lady Gaga.   

Gasten van Hard Rock Cafe Antwerpen kunnen genieten van heerlijke gerechten op het menu, naast misschien wel de lekkerste burgers van Antwerpen staat Hard Rock bekend om de ‘smoked BBQ’ gerechten zoals  spare ribs en pulled pork. Naast deze fantastische gerechten biedt Hard Rock Cafe Antwerpen ook een fijne drankenkaart aan met heerlijke cocktails als de welbekende Hurricanes, Margaritas, maar ook alcoholvrije cocktails. Ook is het mogelijk om je favoriete Hard Rock glas mee te nemen naar huis voor een kleine meerprijs.

De korting is ook geldig in andere Europese locaties zoals Amsterdam, Brussel, Athene, Berlijn, Keulen, Kopenhagen, Edinburgh, Florence, Glasgow, Lissabon, Londen, Madrid, Manchester, Munchen, Nice, Parijs, Praag, Rome, Venetië en Wenen en meer dan 60 cafés in Noord-Amerika.

Locatie

Hard Rock Cafe Antwerp
Groenplaats 35
2000 Antwerpen
België

Voordeel

 

 10% korting op eten, niet-alcoholische dranken en souvenirs, heel het jaar door en zo vaak je wil.

Contact
Lidkaart

COVID update oktober 2020 : Hard Rock Café Antwerpen is tijdelijk gesloten.