Mini Europa

Image
mini-europe

Hele jaar door

Brussel
€2 korting
Deel deze inhoud

Aan de voet van het Atomium ligt Mini-Europa, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Een unieke tocht! Kuier door de typische sfeer van de mooiste steden van het Oude Continent. Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten je de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk.

Breng zelf de animatie op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de arena van Sevilla en nog zovele andere activiteiten... In totaal 350 monumenten en plekjes van een ongeëvenaarde kwaliteit.

Je hoeft voortaan niet meer naar Rome om de mooiste fontein ter wereld te bewonderen : een maquette van de Trevifontein kreeg een plaats in Mini-Europa. Dit is slechts één van de nieuwigheden waarmee het miniatuurpark tijdens zijn 30ste seizoen uitpakt.

Bezoek ook de tentoonstelling "Spirit of Europe" waar je de EU leert kennen op een leuke manier. Mini-Europa... niet te missen tijdens je bezoek aan Brussel.

 

 

Locatie

Bruparck
Eeuwfeestlaan
1020 Brussel
België

Voordeel

€ 2 korting p.p. op de toegangsprijs (tot 5 personen).

Lidkaart

Update juni 2020 : de reservatie van uw ticket (formulier of telefonisch) is noodzakelijk om een goede  verspreiding van het aantal bezoekers te kunnen verzekeren.

De betaling gebeurt ter plaatse (bij voorkeur met bankkaart).

Om te genieten van je korting, reserveer je je ticket hier et toon je je lidkaart Touring ter plaatse.

 

 

Ontdek hier je andere Touring ledenvoordelen.