Mojid Bands

mojid band

15% korting

Je kind kwijtraken op vakantie is de grootste zorg voor heel wat Belgen. Daarom biedt Touring in samenwerking met Mojid een perfecte oplossing voor een haalbare prijs.

De vakantie is in aantocht! Genieten met de familie van zee, zon, strand of de bergen. Maar soms loopt het niet allemaal zoals gepland. Uit een grootschalig Touring onderzoek blijkt dat een ongeval en het kwijtraken van een kind de grootste nachtmerrie is voor ouders.

Touring wil hier constructief iets aan doen en gaat daarom in zee met Mojid, een jong Belgisch bedrijfje gestart door Nele Van Peteghem, zelf mama van 3 kinderen.

Mojid brengt een financieel haalbare en leuke oplossing voor ouders die hun kinderen willen beschermen in het geval er toch iets foutloopt (ongeval, verloren lopen, ...). Een  armbandje met alle gegevens van het kind (medische data, allergieën, contact details).

De Mojid bandjes zijn ideaal voor kids, verkrijgbaar in verschillende coole kleuren, erg licht aan de pols, waterafstotend en duurzaam, gemaakt in anti-allergisch siliconen.

Mojid brengt 2 types op de markt, zowel voor volwassenen (volledig aanpasbaar aan de pols) als voor kinderen (in 3 maten).

Niet onbelangrijk: per verkocht Mojid armbandje gaat er telkens 1 euro naar Child Focus.

Jouw voordeel

15% korting op een bandje van €15 of €20  plus 1 extra bandje als reserve (in dezelfde kleur).

Gebruik de code TOURINGBAND.

Met gratis verzending.

Personaliseer hier je bandje

Bezoek de website

Andere voordelen