RestoPass: betaal 3 maand lang minder voor je restaurantbezoek

restopass

-30% in 700 restaurants

Dankzij de RestoPass kaart betaal je maar liefst 30% minder bij je eerste etentje in elk van de 700 deelnemende restaurants en 10% bij alle volgende bezoeken.

RestoPass heeft voor elke gelegenheid het ideale restaurant in petto: een romantische tête-à-tête, een zakenlunch of een etentje onder vrienden. Inspireer  je bij RestoPass en vind het perfecte restaurant naar  jouw smaak! Van een kleine Italiaanse cantina over een chique bistro tot het beste Aziatische restaurant van de stad … Bij RestoPass doe je gegarandeerd telkens een fijne ontdekking die perfect aansluit bij  jouw budget.

Jouw voordeel

Geniet gedurende 3 maanden gratis van de voordelen van de RestoPass kaart en gebruik deze zo vaak je wenst in de loop van die periode.

  • 30% korting op je eerste maaltijd in elk van de 700 deelnemende restaurants
  • Keer je terug naar een restaurant waar je al genoot van de 30% korting? Dan krijg je 10% bij elk van je volgende bezoeken.
  • De korting van 30% is geldig voor de ganse tafel (met uitzondering van dranken en de lunch formule) en is beperkt tot maximum € 50.
  • Ben je tevreden over je besparingen? Je RestoPass abonnement wordt automatisch verlengd voor de periode van 1 jaar en dit voor slechts €35,88/jaar!
  • Ben je niet overtuigd van de voordelen van deze kaart?  In de loop van de 3 gratis testmaanden, kan je makkelijk je abonnement opzeggen (op ieder moment, tot de dag voor het einde van deze periode; je abonnement stopt dan automatisch op het einde van de 3 maanden).

 

Ontdek de kaart en bestel ze hier

Je kan de kaart ook telefonisch bestellen op het nummer 02 880 96 95 (van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 17u30). Hou uw Touring lidnummer en uw kredietkaart bij de hand.

Je vindt je lidnummer terug op je lidkaart, op de cover van je Touring Magazine en op briefwisseling van Touring.
Bel ons anders op 02 / 233 22 02.

Heb je vragen over het abonnement ?

Hier vind je de meest gestelde vragen.

Of contacteer de RestoPass Klantendienst : info@restopass.com

 

 

 

Andere voordelen