Image
restopass

Dankzij de RestoPass kaart betaal je tot 50% minder bij elk bezoek in de 750 deelnemende restaurants en geniet je mooie korting op bioscooptickets.

Wat biedt Restopass aan?

RestoPass heeft voor elke gelegenheid het ideale restaurant in petto: een romantische tête-à-tête, een zakenlunch of een etentje onder vrienden. Inspireer je bij RestoPass en vind het perfecte restaurant naar jouw smaak! Van een kleine Italiaanse cantina over een chique bistro tot het beste Aziatische restaurant van de stad… Bij RestoPass doe je gegarandeerd telkens een fijne ontdekking die perfect aansluit bij je budget.

Jouw voordeel

Geniet gedurende 3 maanden gratis van de voordelen van de RestoPass kaart en gebruik deze zo vaak je wenst in de loop van die periode.

  • Tot 50% korting bij elk etentje in de 750 partnerrestaurants.
  • De korting van RestoPass is geldig voor de ganse tafel (met uitzondering van dranken en de lunchformule) en is beperkt tot maximum € 50 per bezoek
  • Pik je graag een filmpje mee? Dankzij je RestoPass kaart geniet je tot 25% korting bij aankoop van je tickets op het RestoPass website
  • Ben je tevreden over je besparingen? Je “Fijnproever” abonnement wordt automatisch verlengd voor de periode van 1 jaar en dit voor slechts € 35,88/jaar!
  • Ben je niet overtuigd van de voordelen van deze kaart?  In de loop van de 3 gratis testmaanden, kan je je abonnement makkelijk opzeggen. Je gratis abonnement stopt dan automatisch op het einde van de 3 maanden, onafhankelijk van het moment waarop u het heeft stopgezet.

Ik bestel

Je zal je Touring-lidnummer nodig hebben.
Je vindt je lidnummer terug op je lidkaart, op de cover van je Touring Magazine en op briefwisseling van Touring.
Bel anders onze klantendienst op 02 / 233 22 02.

Contact

Heb je vragen over het abonnement ?

Hier vind je de meest gestelde vragen.

Of contacteer de RestoPass Klantendienst : [email protected] of 02 880 96 94.

Restopass

Tot 50% korting