Second Home Expo Gent

Second Home

Gratis toegang voor 2

Droom je ook van een tweede huis aan de mooie Belgische kust of onder de Spaanse zon? Of liever een rustieke chalet? Je wil een tweede woning aankopen, maar weet niet goed hoe eraan te beginnen? Dan is het hoog tijd om Second Home Expo te bezoeken.

Een eigen vakantiehuis vanaf 10.000 euro

Meer en meer mensen vinden de weg naar Second Home Expo. Eén van de redenen hiervoor is ongetwijfeld het spaarboekje dat momenteel zo goed als niets meer opbrengt.
Bovendien staan de rentes op hypothecaire leningen historisch laag wat heel wat landgenoten over de streep trekt om te investeren in een tweede woning.

Op de beurs vind je al een ‘opknappertje’ in Bulgarije vanaf 10.000 euro. Met een budget van ± 60.000 euro koop je al een appartement aan één van de Spaanse costa’s.
Mag het iets meer zijn? Dan kan je ook een villa overwegen vanaf 100.000 euro of ver in de miljoenen. Je kan het zo gek niet bedenken. Bijna alles is mogelijk.

 

Meer dan 100 exposanten en 20 landen vertegenwoordigd op 11, 12 en 13 februari in Gent

Wie graag inspiratie wil opdoen voor een tweede verblijf of concrete plannen heeft om een villa, appartement of chalet aan te kopen in binnen- of buitenland kan er terecht bij meer dan 120 makelaars en projectontwikkelaars.
Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje blijven de toplanden voor tweede verblijven. Maar ook bestemmingen à la Griekenland, Turkije, Zuid-Afrika, Kaapverdische Eilanden en zoveel meer zullen niet ontbreken.
In totaal zijn maar liefst 20 landen vertegenwoordigd op de beurs.
 

Inspiratie en informatie à volonté

Tijdens Second Home Expo kan je dagelijks diverse lezingen en presentaties van deskundigen bijwonen. Aan de aankoop van een tweede verblijf zijn immers heel wat aspecten verbonden waarmee je rekening dient te houden.

Waarom de Second Home Expo in Gent bezoeken?

  • +- 120 exposanten uit 20 landen

  • Persoonlijk contact met de verkopers, makelaars en/of projectontwikkelaars.

  • Je komt er alles te weten over de aankoop van een tweede huis

  • Je vindt er huizen in het binnen- en buitenland

  • Huizen in alle vormen: villa’s, bungalow’s, appartementen, chalets,…

  • Woningen onder de zon of in de sneeuw

  • Interessante seminaries

  • Fiscaal en juridisch advies van deskundigen

Jouw voordeel

GRATIS toegang voor 2 voor Second Home Expo, op vertoon van je lidkaart.

 

 

Adres

 

Flanders Expo

Maaltekouter, 1
9051 Gent
België

Deel dit

Bezoek de website

Andere voordelen