Touring Mobilis App

Mobile app

Ontdek de app voor smartphones van de Belgische marktleider in verkeersinformatie.

 

Download de app via deze links:

     

               

De app is niet verkrijgbaar voor Windows Phone

Ontdek de online versie

 

Onze verkeersinfo app (Touring Mobilis) biedt je de verkeersinformatie die wijdverspreid is (radio, online,…), maar gaat nog een stap verder.

Zo kan je ook volgende functies in onze app vinden:

  • Gedetailleerdere verkeersinformatie met een speciale ondersteuning voor kleinere wegen
  • Inclusief verkeersinformatie voor Nederland en Luxemburg
  • Een geoptimaliseerde kaart die gebruikerservaring verbetert
  • Real time verkeersinformatie updates
  • Je batterij wordt niet extra belast bij een slechte netwerkverbinding
  • Regelmatige updates en Bug Fixes

 

Real time kaart met verkeersinfoTouring Mobilis App

In de file staan vind niemand leuk. Daarom is het zo belangrijk om goed voorbereid de weg op te gaan. Met onze verkeersinformatie app Touring Mobilis moet je je geen zorgen meer maken bij files of wegenwerken. Zo ontdek je in real-time de meest betrouwbare verkeersinformatie, afkomstig van de Belgische referentie ter zake. 

En daar stopt het niet, kies zelf welke informatie onze verkeersinfo app je moet tonen. Moet je van Brussel naar Hasselt maar op je route zijn er vele werken die je geen goed zicht geven op de files of mobiele radars? Selecteer zelf de informatie die je wil weergeven en geef ook je favoriete adressen in, zo ben je helemaal klaar voor je reis.

Krijg meteen gedetailleerde informatie over alle files op de weg. Hoe lang zijn ze precies? Hoe lang duren ze? En hoe evolueren ze? Maak met 1 klik ook gebruik van handige functies zoals zoom, rotatie of geo-localisatie.

Onze troef = Real time verkeersinfo verkregen van de beste bronnen

 

Dashboard

Wil je snel toegang krijgen tot je dagelijkse trajecten? Vind al je favorieten (routes, adressen, parkings) eenvoudig terug via het hoofdmenu. Je kan ook een nieuwe zoekopdracht naar een eenmalige bestemming ingeven. In enkele seconden kan je thuis, je werkadres of nog een andere favoriete bestemming toevoegen aan je overzichtspagina.

Zo kan je onze verkeerinformatie app gemakkelijk gebruiken met 1 klik/touch op je dashboard. Aan de hand van een handige kleurencode zie je ook heel makkelijk hoe de situatie op de weg is.

Onze troef = een zeer eenvoudig te bedienden interface

 

Gepersonaliseerde routes

Je rijdt elke dag naar je werk en je bent zeker dat je de snelste weg kent? Met Touring Mobilis beschrijf je je meest frequente trajecten. Onze verkeersinformatie app Touring Mobilis zal je informeren hoeveel tijd je nodig hebt om je bestemming te bereiken op basis van de actuele verkeerssituatie, of de verkeerssituatie op de van je vertrek. Zo ga je zeker nieuwe en betere routes ontdekken.

Ook een trip plannen in een gebied waar je niet vertrouwd bent wordt een fluitje van een cent. Touring Mobilis stelt je zelfs een alternatieve route voor, die sneller is in het geval van onverwachte vertraging.

Onze troef = gepersonaliseerde routes die rekening houden met de verkeerssituatie 

 

Incident melden

Je merkt een probleem onderweg? Laat het ons weten! Een ongeval, een opstopping of een radar melden, gaat heel makkelijk. Onze Touring Mobilis operatoren kijken jouw melding dan snel na om zeker te zijn dat dit een structureel probleem is en nemen de nieuwe verkeersinformatie op in het systeem. Zo garanderen we up-to-date en correcte verkeersinformatie.

Onze troef = interactiviteit: meld problemen onderweg en help andere gebruikers

 

Barometer

Je gaat binnenkort vertrekken en je wil de actuele verkeerssituatie kennen? Open de barometer in onze verkeersinformatie app via het hoofdmenu en je ziet meteen waar precies er zich files, werken of radars bevinden.

 Onze troef = instant globale verkeersinfo

 

Time to go

Je moet zeker op tijd komen voor deze afspraak? Met Time TO GO, een exclusieve Touring Mobilis verkeersinformatie app functionaliteit, kom je vanaf nu altijd op tijd op je afspraak. 

Hoe het werkt? 

  1. Vertrekadres en adres van bestemming ingeven
  2. Gewenste uur van aankomst ingeven
  3. Je krijgt een seintje wanneer je moet vertrekken

 

De informatie wordt berekend via een algoritme dat zich baseert op de actuele verkeerssituatie én de historiek van de voorbije 3 jaar. Je kan ook afspraken uit je agenda importeren en ze al dan niet activeren voor een waarschuwing. Je hebt dus geen excuus meer om te laat op je afspraak te komen.

Onze troef = Laat je verwittigen wanneer je moet vertrekken met Time TO GO 

 

Onthoud mijn parkeerplaats

Vergeten waar je auto staat geparkeerd? Met Touring Mobilis onthoud je heel gemakkelijk de exacte locatie van je wagen. Even een foto nemen en je vindt de locatie zo op de kaart terug.

Onze troef = Neem en foto en vind je auto altijd terug!

 

Batterij bijna leeg? 

Touring Mobilis is geoptimaliseerd om niet onnodig je batterij te gebruiken wanneer de app op de achtergrond draait.

Onze troef = Geen onnodig verbruik van je batterij

 

Een vraag, opmerking, voorstel?
Twijfel niet om ons te contacteren op een van de volgende adressen:
Applicatie iOS (Apple): 
Applicatie Android (Google): 

Deel dit

Andere voordelen