Image
Touring Travel App

Deze app is niet meer beschikbaar

Wat kan deze reis app voor jou betekenen?

Deze unieke applicatie is de beschermengel van Belgen in het binnen- en buitenland: de app stelt je nieuwsfeiten en praktische survival tips voor. Maar ze fungeert ook als je persoonlijke assistent: ze reikt je alle nodige (reis-)documenten aan en laat je ook weten wanneer je moet vertrekken (of je nu met de wagen, het vliegtuig, of eender welk ander vervoermiddel reist).

Geen zorgen meer over files of ongevallen onderweg, de Touring Reis App wordt je beste vriend tijdens je trip! Dit geldt natuurlijk niet enkel voor een autovakantie. Geef je vliegvakantie in en krijg alerts betreffende je reis en bestemming.

Proactieve verwittigingen over je reis en bestemming

Als gebruiker kan je een gratis profiel aanmaken in de Touring Reis App. Je ziet dan alerts over heel de wereld. Je kan daarna één of meerdere reizen toevoegen en je krijgt daarop infoberichten en alerts die specifiek zijn voor jouw reis, traject en bestemming.

De Touring Reis App laat ook toe informatie op te slaan over je vlucht en bestemming om proactief verwittigd te worden als er nieuws is met betrekking tot bijvoorbeeld een vertraging. En is je vlucht op tijd dan laat de Touring Reis App je dit via een alert ook weten. Je mist zeker en vast geen vlucht meer!

Wat kan je allemaal ingeven:

  • Vluchtinformatie
  • Reisdata
  • Verblijfsgegevens

Dit laat de Touring Tavel App toe om een correct beeld te krijgen van je trip. Je kan deze informatie op een zeer eenvoudige manier in de app (en ook online) ingeven.

Informatiefiches en alerts over verschillende landen

De Touring Reis App geeft alle relevante landeninfo die je nodig hebt voor je reis weer op een gestructureerde manier.

Dit kan gaan van informatie die je gebruikt tijdens je voorbereiding tot actuele updates die nuttig zijn tijdens je verblijf.

Deze landenfiches werden speciaal voor deze app ontwikkeld. Je vindt er Survivaltips die afgestemd zijn op het Belgische publiek.

Zo zal je volgende alerts krijgen als je naar de VS reist:

  • Vergeet niet je Esta-declaratie online in te vullen voor je op reist vertrekt. Dit is verplicht voor iedereen die naar de VS reist.
  • Let op want in de VS kan je enkel alcohol drinken vanaf 21 jaar.

Zowel een app- als web-versie

Deze tool bestaat in de vorm van een smartphone app (de Touring Reis App) en online in een full screen webversie.

 

Een vraag, opmerking, voorstel?
Twijfel niet om ons te contacteren op [email protected].