Train World: een reis door de tijd!

Image
Train World

Hele jaar door

Schaarbeek
2 € korting
Deel deze inhoud

Het museum van de Belgische spoorwegen laat de bezoekers zijn indrukwekkende collectie, versterkt door een uitstekende scenografie gecreëerd door kunstenaar François Schuiten, ontdekken.

Train World is meer dan een spoorwegmuseum. Het is een plek waar elke ontdekking een emotie oproept. Bezoekers van alle leeftijden nemen enthousiast plaats in machines die hen meevoeren naar een ander tijdperk. Stoomlocomotieven en rijtuigen spreken tot de verbeelding. De Koninklijke rijtuigen doen dromen van luxe, die van Wagons-Lits van avontuur. Het huisje, waar nog niet zo lang geleden nog een spoorwegfamilie woonde, roept verwondering op. Jong en oud leven zich uit in de simulator en ontdekken met plezier hoe het voelt om een trein te besturen.

openingsuren: dinsdag t/m zondag van 10 tot 17 uur (gesloten op maandag). De toegangsdeuren en loketten sluiten om 15u30 (gesloten op 1 januari en 25 december).

 

Locatie

Station Schaarbeek
Prinses Elisabethplein 5
1030 Schaarbeek
België

Voordeel

€ 2 korting op volwassen tarief (€ 10 i.p.v. € 12). Geldig voor 1 persoon per lidkaart. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of andere aanbiedingen.

Lidkaart

Update juni 2020 :

Tickets worden bij voorkeur online gekocht, alhoewel de kassa ter plaatse ook beschikbaar is.

Om van het voordeel te genieten, koop je jouw tickets best ter plaatse op vertoon van je lidkaart.  De online verkoop laat namelijk niet toe je als Touring-lid te herkennen.

 

Ontdek hier je andere Touring ledenvoordelen