Train World: een reis door de tijd!

Image
Train World

Hele jaar door

Schaarbeek
2 € korting

Het museum van de Belgische spoorwegen laat de bezoekers zijn indrukwekkende collectie, versterkt door een uitstekende scenografie gecreëerd door kunstenaar François Schuiten, ontdekken.

Train World is meer dan een spoorwegmuseum. Het is een plek waar elke ontdekking een emotie oproept. Bezoekers van alle leeftijden nemen enthousiast plaats in machines die hen meevoeren naar een ander tijdperk. Stoomlocomotieven en rijtuigen spreken tot de verbeelding. De Koninklijke rijtuigen doen dromen van luxe, die van Wagons-Lits van avontuur. Het huisje, waar nog niet zo lang geleden nog een spoorwegfamilie woonde, roept verwondering op. Jong en oud leven zich uit in de simulator en ontdekken met plezier hoe het voelt om een trein te besturen.

Voor de montage/demontage van de nieuwe tentoonstelling, zal Train World vanaf 26/04/21 tot en met 06/05/2021 en vanaf 11/10/2021 t.e.m. 25/10/2021

Vanaf 7/5/21 : Nieuwe Expo "Van Peking tot Hankow: een Belgisch avontuur in China" (Van 07 mei 2021 t.e.m. 10 oktober 2021).

Locatie

Station Schaarbeek
Prinses Elisabethplein 5
1030 Schaarbeek
België

Voordeel

€ 2 korting op volwassen tarief. Geldig voor 2 personen per lidkaart. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of andere aanbiedingen.

Lidkaart

COVID maatregelen: Om je Touring-korting te krijgen, moet je jouw tickets aan de kassa kopen op het moment van jouw bezoek (op vertoon van jouw lidkaart). 
(Het is ook mogelijk, en aanbevolen, om jouw tickets van tevoren online te kopen, maar geen korting zal beschikbaar zijn met deze methode).

Wij zijn niet altijd op de hoogte van het laatste nieuws/veranderingen die specifiek zijn voor elke partner. 
Gelieve de informatie op de officiële website van de partner te raadplegen alvorens je bezoek.

 

Ontdek hier je andere Touring ledenvoordelen