Tweewieler-stage "Discovery"

andenne

Touring cursus

De wereld van de motorfiets of scooter trekt je aan voor je dagelijkse verplaatsingen en vrije tijd. Wil je dit avontuur veilig starten? Tijdens onze cursus "Discovery" leer je de basisprincipes om een 2WD te besturen (gemotoriseerd tweewieler).

Of je een motorrijbewijs hebt of niet, met onze cursus leer je, in alle vertrouwen en op een veilige manier, de basistechnieken om je 2WD goed te gebruiken.

 

Praktische info

Duur : 1 dag (van 8.45 tot 17.30) met onthaal en lunch inbegrepen
Prijs : 285 € BTW inbegrepen (uitrusting & motorfiets inbegrepen)

Data: raadpleeg hier de planning.


Programma

Theorie :

Al wat je dient te weten voor je met een motor begint te rijden (uitrusting, gedrag, fysische wetten).
 

Praktijk :

Met de motor of scooter van het TTC (Touring Training Center) en dankzij evolutieve oefeningen startende van het evenwicht tot het gebruik van de versnellingsbak (motorfiets), remmen, bochtentechnieken,enz… zal je op het einde van de dag in staat zijn om alleen te rijden op een klein parcours, getekend op ons privé terrein.
Aantal instructeurs : 1 voor 3 à 4 deelnemers


Voorwaarden

Toegankelijk voor leden en niet-leden.

Info en inschrijving : training.touring.be, martine.mahieu@touring.be of 02/233 25 14.
Inschrijvingsbevestiging : elke inschrijving wordt per mail bevestigd maar Touring behoudt zich het recht voor een opleiding te annuleren wegens gebrek aan deelnemers of weersomstandigheden die niet toelaten deopleiding in alle veiligheid te laten doorgaan.
Betaling : Op voorhand en minimum 10 dagen voor de opleiding. Bij annulering na dit termijn zal het bedrag van de opleiding geëist worden.
 

Belangrijke opmerkingen

  • Bij het inschrijven moet elke deelnemer “een afstand van verhaal” invullen.
  • Voor het start van de opleiding zal Touring de verzekeringsdocumenten alsook de motor controleren en behoudt zich het recht voor een deelnemer te weigeren indien één of beide niet in orde zijn.
  • Tijdens de opleiding reserveert de instructeur zich het recht om een deelnemer van groep te veranderen (na bespreking met de deelnemer) indien zijn niveau lager of hoger is dan die van zijn categorie.
  • Indien er tijdens de opleiding een deelnemer een niet-correct of gevaarlijke gedrag zou tonen ten opzichte van derde behoudt de instructeur zich het recht om hem uit te sluiten van de training.

 

Ontdek ook onze andere stages :

Adres

 

Circuit d'Andenne

Chaussée d'Anton, 476/2
5300 Andenne

Andere voordelen