Move On Wereld vanaf €17.33/mnd €21.6/mnd of €208/jaar €260/jaar*

  • Pechverhelping in bijna 40 Europese landen en medische bijstand aan personen wereldwijd
  • Toegang tot lounges op Belgische luchthavens

Wat is Move On ?

Voor elke persoon**

Met Move On Wereld zijn jij en je familie overal ter wereld gedekt, of je nu medische bijstand of pechverhelping nodig hebt. 

Voor elke bestemming**

Je geniet van pechverhelping in bijna 40 Europese landen en je bent persoonlijk gedekt in de hele wereld. 

Voor jouw verplaatsingen per auto, scooter of fiets (met uitzondering van, onder andere, taxi's, oldtimers en landbouwmachines)**

Met de wagen, scooter, fiets of zelfs bij autodelen … het is niet het voertuig dat gedekt is, maar wel de persoon: jij en je gezin! Taxi's, oldtimers en landbouwvoertuigen uitgesloten. 

 

** Bekijk de uitzonderingen op de detailpagina van Move On Wereld.

Een complete bijstand voor jou en je gezin

Je medische kosten worden ongelimiteerd terugbetaald, maar ook de oppaskosten voor je kind wanneer de ouder gehospitaliseerd is, nemen we voor onze rekening. Medicatie of medisch materiaal vergeten? Als dat niet ter plaatse beschikbaar is, sturen wij het op! Bij je terugkomst worden je medische kosten voor nazorgen tot €6.000 terugbetaald. En als het nodig is, zorgen we ook voor jouw repatriëring.

Gegarandeerde mobiliteit

Of je nu in België bent of daarbuiten, Touring is altijd dichtbij. Dankzij 7.000 pechverhelpers geniet je van uiterst kwalitatieve pechverhelping in bijna 40 landen in Europa. Of je je nu verplaatst met de wagen, moto of fiets. We helpen je ook als het voertuig niet van jou is, of als je meerijdt als passagier. Je kan altijd rekenen op Move On Wereld.

Oplossingen voor elke situatie

In België of het buitenland, op de skipiste of aan zee … Touring gaat altijd met je mee! En als jij je reis vroegtijdig moet onderbreken, organiseren wij je terugkeer en dekken we de repatriëringskosten. 

Reis als een VIP

Reis in alle comfort: met Move On Wereld heb je meerdere keren per jaar toegang tot de lounges van Charleroi en Brussels Airport. 

  • Pechverhelping in bijna 40 Europese landen
  • Medische bijstand in de hele wereld
  • Ongelimiteerde medische kosten en repatriëring
  • Toegang tot lounges op Belgische luchthavens

 

Alvorens te onderschrijven, consulteer de infofichede algemene voorwaarden en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID), individueel of gezin, voor meer details over het product Move On Wereld en de niet gedekte risico's.  

* Move On Wereld is een jaarlijks contract met jaarlijkse dekking en stilzwijgende verlenging.