Onze pechverhelping formules

 

Pechverhelping voor wagens:

Bij onvoorziene problemen met je voertuig (panne, etc..) ben je 24u op 24 en 7 dagen op 7 gedekt in België. Ontdek de verschillende formules van onze pechbijstand op maat en kies diegene die het best bij je past. Vertrek daarna met een gerust gemoed. Blijf niet eeuwig wachten langs de kant van de weg, de wegbijstand van Touring zet je in 80% van de gevallen binnen het uur terug op weg. Vergelijk en kies de pechbijstandsformule die het best bij je past.

Pechverhelping en autodepannage in België

 

Voordelige combinatie

Pechverhelping wagen + bijstand op reis:

Niet enkel zonder zorgen op de baan maar ook op reis? Ontdek de voordelen van onze pechbijstand in combinatie met reisbijstand: wereldwijde dekking op reis en pechbijstand overal in Europa. Ontdek onze combinatieformule Touring Global.

Pechverhelping wagen + bijstand op reis

 

Pechverhelping voor motor:

Deze pechverhelping is speciaal ontwikkeld voor motoren en scooters boven 50cc. Je wordt in heel België verder geholpen door een speciaal pechbijstandsteam. In 80% van de gevallen wordt je motor ter plaatse binnen het uur hersteld.
Met de pechbijstand Touring Belgium Base Motor krijg je een uitgebreide dekking voor alle soorten panne, ongevallen of platte banden

Pechverhelping op maat voor je motor of scooter

 
Fietsbijstand

Ontdek de fietsbijstand Touring Bike:

Met de Touring fietsbijstand ben je binnen de 40 minuten gedepanneerd door het speciale pechbijstandsteam van Touring Bike, waar je je ook bevindt in België. De uitgebreide dekking van onze fietsbijstand garandeert je een gerust gemoed, of je nu op weg bent naar je werk of een leuke fietstocht maakt in het bos.

Ontdek de fietsbijstand Touring Bike

 

Installeer de mobile app Touring Mobilis

Vermijd files, ontvang ‘Time To Go’ verwittigingen, voordelig toegang tot BePark parkings, en nog veel meer...

 

Word lid en profiteer van voordelen

Word lid van Touring Club en geniet van honderden voordelen bij onze partners voor uw voertuig (parking, tankkaart), uw vrije tijd (reizen, shopping, museum, spektakels,…) en van gratis advies van onze experten.