Touring helpt Brussel met herwinnen imago

woensdag, 27 juli, 2016

“Nieuwe leden dragen bij aan de promotie van Brussel”

 

Onze hoofdstad heeft het de laatste tijd zwaar te verduren gehad, zegt de organisatie. “Dat heeft het bezoekersaantal ferm doen krimpen. Omdat onze hoofdzetel zich ook in Brussel bevindt en we onze rol in de toeristische sector belangrijk vinden, willen we ons steentje bijdragen om Brussel opnieuw aantrekkelijk te maken.

Op 24 september organiseren we daarom een Touring wandel-rally** in de stad, met culturele en gastronomische ingrediënten op verrassende adresjes. Via een wedstrijd*** kunnen liefhebbers 25 duo tickets winnen om mee op tocht te gaan. Aan de wedstrijd deelnemen kan vanaf vandaag  op https://www.touring.be/nl/sprouttour”.  

 

“Oproepen gebeuren via de FaceBook groep van Touring, e-newsletter en magazine”.

 

Dat zijn belangrijke informatiekanalen met een zeer groot publieksbereik en dus nog eens een mooie promotie voor Brussel, aldus Touring.

Touring zal bovendien voor elk nieuw Brussels lid, tussen vandaag en 30 september, 5 € overmaken aan de speciaal daarvoor opgerichte vzw Sprout to be Brussels (www.sproutobebrussels.be). 

 

Brussel is en blijft de moeite waard om te bezoeken, te genieten van lekker eten en drinken, te shoppen en zoveel meer, zegt Touring. “Bovendien zijn toeristen uit binnen- en buitenland, die consumeren, recreëren en ontspannen, van levensbelang voor het overleven van deze boeiende stad”. Misschien kunnen we met dit initiatief daar wat aan mee helpen, besluit de organisatie.

 

* 19 gemeenten van het hoofdstedelijk gewest. Lid worden van Touring kan via www.touring.be
** de Sprout tour start met een aperitief om in de stemming te geraken. Deelnemers krijgen een roadbook met het parcours dat naar eigen zin kan gevolgd worden. Lunchen gebeurt in vishandel Noordzee gevolgd door een bezoek aan Bozar voor de expo ‘Facing the Future’.  Dat zijn voorsmaakjes van de vele fijne tussenstops die voorzien zijn. Bovendien kan men onderweg verschillende dingen verzamelen waarmee men op het einde van de dag kans maakt op een leuke prijs.
*** de wedstrijd loopt vanaf vandaag tot 15 augustus. Er moeten 3 wedstrijdvragen worden beantwoord en een schiftingsvraag. Deelnemen kan via www.touring.be/nl/sprouttour

Deel dit

Perscontact
Danny Smagghe
Danny SMAGGHE

Tel: 

+32 2 233 24 78

Mob: 

+32 476 542 142

danny.smagghe@touring.be

Wetstraat 44
1040 Brussel
België

Volg ons op :