Image
Plopsa

Een pretpark voor iedereen

Van de kleinste fans tot de echte adrenalinezoekers, in de Plopsa-parken valt voor iedereen wel wat te beleven! Maak een avontuurlijke boottocht op de gloednieuwe DinoSplash in Plopsaland De Panne, duik in een magisch avontuur in Plopsaqua De Panne of ontdek de zalige combinatie van natuur en avontuur in Plopsa Coo. De allerkleinsten zijn welkom in Plopsa Indoor Hasselt, waar ze oren en ogen te kort komen op de 25 betoverende attracties!

Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden er een aantal coronamaatregelen genomen en zal je vooraf online tickets op datum moeten reserveren.

Jouw voordeel

Als Touring-lid geniet je van 35% korting op al je tickets in de categorie "Personen > 1m". Deze korting is geldig op de datum van jouw keuze en in het park van jouw keuze – of zelfs in meerdere parken.

 • Dit aanbod is bestemd voor houders van een Touring-lidkaart.
 • Dit aanbod geldt enkel voor "Individuele tickets > 1m", voor een bezoek tot 30/09/2020, in alle Belgische Plopsa-parken (Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Coo), en kan niet gecombineerd worden met andere promoties.
 • Per kaart kunnen tot 10 personen profiteren van de korting.

 

Opgelet! Vanwege COVID-19 is het verplicht om je tickets vooraf online te reserveren om toegang te verkrijgen tot het park. Hoe je dit doet, lees je in onderstaand stappenplan:

 1. Surf naar www.plopsa.be
 2. Kies het park dat je wil bezoeken.
 3. Klik op ‘Reserveer of koop hier je tickets’.
 4. Kies de optie ‘Ik heb nog geen tickets’ en klik op ‘Ga verder’.
 5. Kies de optie ‘Dagkaarten’ en klik op ‘Ga verder’.
 6. Selecteer het aantal gewenste tickets en klik op ‘Ga verder’.
 7. Kies de datum van je bezoek en klik op ‘Ga verder’.
 8. Vul je e-mailadres in en vink aan wat van toepassing is.
 9. Vul onderaan bij ‘waardebon- of kortingscode’ de promocode ‘TOURING35’ in en klik op ‘Invoeren’.
 10. De korting wordt toegekend.
 11. Bevestig je reservering.
 12. Na de reservering ontvang je per mail een bevestiging en je gereserveerde tickets. Neem je afgedrukte tickets mee naar de ticketcontrole of laat ze zien ze op je smartphone. Alleen zo krijg je toegang tot het park.

 

Breng ook je Touring-lidkaart mee, want het is mogelijk dat je gevraagd wordt om die te tonen.

Contactinformatie

 • Heb je vragen met betrekking tot je Touring-lidmaatschap of deze samenwerking met Plopsa?

De klantendienst van Touring is bereikbaar op het nummer 02 233 22 02, van maandag tot en met vrijdag, tussen 8 en 18 uur. E-mail: [email protected]

 • Heb je vragen over de Plopsa-parken?

Op www.plopsa.be ontdek je per park alle informatie die je zoekt. Raadpleeg de FAQ’s of vind het telefoonnummer van het park van jouw keuze. Je kan je vragen ook per e-mail sturen, naar [email protected].

 

35% korting in Plopsa

Promocode: TOURING35