Ontwerp gratis je eigen Touring-sticker

31/08/2018
Stick & Ride

gratis

Ontwerp je eigen sticker en plak hem op je auto, fiets, koffer, … voor nóg meer fun op reis.

Jouw voordeel

Je sticker wordt je gratis aangeboden door Touring. Actie geldig tot uitputting van de stock.

 

Hoe ga je te werk?

  • Afspraak op www.touringsticker.be
  • Breng je persoonlijke tekst in of kies uit onze voorbeelden.
  • Je krijgt je sticker gratis thuisgestuurd binnen de 15 dagen.
  • Aarzel niet om jouw originele sticker te delen op facebook, je maakt kans op een tankkaart twv. €60 (10 winnaars/maand)

 

Het zal je zeker niet aan creativiteit ontbreken. Hieronder alvast enkele sympathieke creaties die we pikten uit de honderden leuke boodschappen. 

Don't follow I' m lost too

     Mariska

OPA & Oma, here we come

     André

Wij met vier, veel plezier

     Sandra

mijn fiets, mijn vrijheid

     Vera

De fiets van Loïc

     Hilde

Love mijn 20 jarig autootje

     Lucia

100% electric in town

     Ignace

ik rij veilig, jij ook?

     Vera

 

Veel plezier!

 

Krijg je liever de standaard sticker van Touring om op je auto te kleven? Deze kan je gewoon aanvragen bij onze klantendienst: telefonisch op 02 233 22 02 (van maandag tot vrijdag, van 8 tot 18u) of via email: membership.service@touring.be.

 

Deze actie is onderhevig aan een reglement.

 

FAQ

Er kunnen maximaal 5 stickers per e-mailadres aangevraagd worden, dit om zoveel mogelijk personen de kans te geven een sticker te bestellen. In het reglement wordt gespecificeerd in welke gevallen de tekst van een sticker kan geweigerd worden, vooraleer deze afgedrukt wordt. U krijgt in dat geval enkele dagen na de bestelling een mail toegestuurd om deze weigering te melden. U kan in dat geval natuurlijk steeds een nieuwe sticker bestellen met een tekst die wel aan de voorwaarden voldoet!

 

Laat ons dit zo snel mogelijk weten op het adres touring@touringsticker.be een wij voeren - indien mogelijk - de wijziging door. Mocht u toch nog de foutieve sticker ontvangen, dan betekent dit dat de sticker reeds afgedrukt was en dat wijzigingen dus niet meer mogelijk zijn. U kan in dat geval natuurlijk nog steeds een nieuwe sticker bestellen!

 

 

Ongeacht het feit dat u uw sticker op Facebook openbaar of privé deelt, ontvangen wij een lijst van de Facebook profielen, zodat wij kunnen overgaan tot de lottrekking van de winnaars. Wij gebruiken deze lijst enkel voor deze lottrekking. Elke deelnemer kan meerdere stickers delen, maar er wordt slechts één deelname in rekening genomen. De winnaars ontvangen de brandstofbonnen op het adres dat ze verplicht moeten opgeven na de pagina ‘delen Facebook’.
 

 

Bij het begin van elke maand zal er een lottrekking doorgaan in de hoofdzetel van Touring, waarna de 10 winnaars hun brandstofbon van € 60 per post toegestuurd krijgen. Indien u op de 15de van de maand nog niets ontvangen hebt, dan betekent dit dat u niet bij de winnaars bent. Niets weerhoudt u ervan om nog eens opnieuw deel te nemen.

 

 

 

Mocht u het antwoord op uw vraag niet vinden op de site www.touringsticker.be of in het reglement van de actie règlement de l’action,aarzel dan niet om contact op nemen met onze klantendienst: 02 233 22 02 (van maandag tot vrijdag, van 8 tot 18 u), membership.service@touring.be.

Andere voordelen