Touring voor de 5de keer Top Employer

Image
top employer

Touring heeft voor de vijfde keer het Top Employer certificaat in ontvangst genomen tijdens het ‘Certification Dinner’ in de Albert Hall in Brussel. Het certificaat wordt wereldwijd toegekend aan werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

Op de kast stonden er al vier, maar nu mogen Olov Andersson, Directeur Human Resources, en Talent Manager Bernard Metten een vijfde trofee aan hun fel begeerde collectie toevoegen. Uiteraard zijn ze niet weinig fier dat Touring zich opnieuw als een uitstekende werkgever kan en mag onderscheiden.

Geen wedstrijd maar keurmerk

De certificatie is geen ‘wedstrijd’; het keurmerk wordt immers toegekend door een onafhankelijk instituut. Olov Andersson over de ‘concurrentie’: “In de selectie van dit jaar tellen we niet zoveel Belgische bedrijven maar voornamelijk multinationals.

Die grote bedrijven hebben uiteraard veel meer resources en financiële middelen die hen toelaten hoog te scoren in dit soort certificeringsprocedures.”

Bernard Metten vult aan: “Als ik naar de andere bedrijven kijk die ook een certificaat in de wacht slepen, kan ik alleen maar vaststellen dat we op hoog niveau meespelen.”

Het keurmerk mag vanaf heden een jaar lang gebruikt worden en wordt middels een officieel logo breed gecommuniceerd, zowel intern als extern.

“De certificatie vergt een hoop werk en is erg tijdrovend,” stelt Olov Andersson, “doch het behalen van zo’n belangrijk keurmerk geeft veel voldoening én is bijzonder waardevol voor het imago van ons bedrijf.”