Waarom een betaalnummer bij Touring

Touring heeft ervoor gekozen om de hulpverleningsoproepen te laten verlopen via een betaalnummer. Naast economische redenen is deze keuze vooral ook bedoeld om een einde te maken aan de oproepen van personen met weinig goede bedoelingen - een praktijk waarvan onze diensten jammer genoeg regelmatig het slachtoffer waren voor de ingebruikname van het 070-nummer. Touring wil zijn lijnen vrijhouden om personen die om hulp vragen, zo snel mogelijk te kunnen bijstaan.

Alhoewel een ‘groen nummer’ (0800) op het eerste zicht heel aantrekkelijk lijkt voor de klanten, zou dit onvermijdelijk leiden tot een verhoging van de lidmaatschapsbijdragen, een begrijpelijkerwijze weinig populaire maatregel die de leden dieper in de portefeuille zou doen tasten.

Wist je dat er een handige oplossing is waarmee je het betaalnummer netjes kan omzeilen? Het volstaat de gratis Touring Assist app te downloaden of via de online versie Web Assist (gratis voor leden én niet-leden). Je geniet dan ook meteen van de verschillende voordelen van deze handige app:

  • Snellere en prioritaire bijstand, op elk moment en in heel België.
  • Je beheert eenvoudig je verschillende voertuigen (2 of 4 wielen) door ze te registreren in de app (merk, model, inschrijvingsnummer, boorddocumenten, enz.) en je spaart zo tijd uit bij je aanvraag om hulp.
  • Je kan snel je precieze locatie meegeven dankzij de geïntegreerde geolokalisatie-tool.
  • Je volgt in real time de komst van de wegenwachter en de status van je pechverhelping.

Voor meer info kan je naar onze site surfen of naar onze klantendienst bellen op nummer +32 2 286 33 32

 
Overeenkomstig de wet van 22 september 2017 (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 12 september 2017), die een wijziging inhoudt van de wet van 13/06/2015 betreffende de elektronische communicatie, en overeenkomstig het nieuwe artikel 116/1, is elke derde die een betaalnummer gebruikt, verplicht volgende gegevens te publiceren via het centraal register:

Leverancier van de dienstverlening: Touring, Wetstraat 44, 1040 Brussel
BTW-nummer: BE403.471.597
Omschrijving: pechverhelpingsdienst in België en in het buitenland, evenals reisverzekeringen
Prijs van de dienstverlening: € 0,30 per minuut
Klachten: