Image
concours printemps

Ben jij klant van Touring? Dan is deze wedstrijd exclusief voor jou.

Al wat je moet doen, is het antwoord geven op een meerkeuzevraag en een schiftingsvraag.

Image
concours printemps

Doe mee vóór 30 april, middernacht en maak kans op de activiteit van je keuze:

Bubble Planet is een fascinerende beleving met bubbels in alle soorten en maten! Betreed een wereld die je verbeelding te boven gaat met VR, themakamers, fantasielandschappen en meer. Beland van de ene fascinerende ruimte in de andere en prikkel alle 5 je zintuigen!

  • Expo Magritte – Brussel (Horta Gallery) - bezoek op datum van jouw keuze, tot het einde van de expo – 20x4 tickets

Magritte: The Immersive Experience, een 360-graden digitale tentoonstelling die je onderdompelt in de wereld van de Belgische kunstenaar René Magritte.

  • Expo Monet – Luik (Eglise Saint-Pholien) – bezoek op datum van jouw keuze, tot het einde van de expo – 20x4 tickets 

Monet: The Immersive Experience is een 360º digitale kunsttentoonstelling in Luik waarbij je wordt uitgenodigd om de wereld te betreden van de Franse schilder Claude Monet, een van de grootste artistieke genieën van de negentiende eeuw.

  • Expo James Ensor  – Oostende – (bezoek op datum van jouw keuze, tot 31/08/2024) – 20x4 tickets

Bereid je voor op de meest betoverende ervaring van het jaar.  James Ensor, Inspired by Light.  Een immersieve beleving vol kunst, licht en verbeelding, geïnspireerd op de briljante kunstschilder James Ensor.

  • Walibi – bezoek op datum van jouw keuze, tot 30/09/2024) – 5x4 tickets

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 40 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen.

  • Bellewaerde – (bezoek op datum van jouw keuze, tot 30/09/2024) – 5x4 tickets

Een dagje Bellewaerde Park, da’s nie normaal. Meer zelfs, het is een nie normaal goeie plek om eens niet normaal te doen. Want in Bellewaerde Park beleef je nie normale avonturen, die je zelfs in je gekste dromen niet zou tegenkomen! 

Theater aan Twater is het grootste, internationale spektakelfestival van het land met meer dan 50 acts en 150 optredens uit circus en straattheater en dat uit de hele wereld. Voor veel gezinnen is het het eerste familiefestival. 

 


Het wedstrijdreglement vind je hier.
 

Sorry, de wedstrijd is afgestloten. 

Vaak gestelde vragen

  • Voor wie is deze wedstrijd bedoeld? Deze wedstrijd is een exclusief voordeel voor Touring-klanten.
  • Hoe krijg ik mijn tickets als ik win?Dat hangt af van de partner: ofwel worden de tickets per post of elektronisch verstuurd, ofwel wordt je naam doorgegeven aan de receptie om op een ‘gastenlijst’ te komen.