Drive Safely Auto – hanteer de juiste reflexen achter het stuur

auto

Wat te doen als je bruusk moet remmen of een hindernis moet ontwijken? Hoe hou je je wagen onder controle op een glad wegdek? Ontdek het antwoord op deze vragen en veel meer tijdens de Drive Safely Auto opleidingen van Touring!

 

Of je nu een beginnend automobilist of een doorgewinterde bestuurder bent, bij ons leer je of vind je de juiste reflexen achter het stuur terug en blijf je in alle situaties je wagen de baas.

 

Je zult je in verschillende situaties moeten weten te redden, begeleid door een ervaren lesgever, om te leren hoe je correct moet reageren:

 

  • Anticipatietechnieken: (her)ontdek hoe aandachtig te blijven en je arendsoog op de weg te houden om risico’s en gevaren zo snel mogelijk op te merken.
  • Remtechnieken: verspert een onverwachte hindernis de weg? Pas dan in alle veiligheid de noodremtechniek toe en herleid de nodige remafstand tot een minimum.
  • Uitwijktechnieken: remmen op een nat of glad wegdek kan ervoor zorgen dat je de controle over je wagen verliest. Leer hoe je in plaats van te remmen een uitwijkmanoeuvre kunt doen.

 

 

 

Komende Drive Safely opleidingen


Al lid van Touring? Volg deze opleiding voor maar euro!


Nog geen lid? Reserveer de opleiding voor euro en geniet van de volgende voordelen:

  • Een Touring ledenkaart (één jaar geldig) met tal van voordelen en kortingen bij onze partners (zoals Interparking en Proximus)
  • Een jaarabonnement op ons magazine
  • Een korting van 20% op onze MoveOn bijstand (aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties).

veilig online betalen met