Ledenvoordelen - Avantages Membres

Geniet van je Touring ledenvoordelen

  • Permanent 10% korting met Touring Pcard+
  • Goedkoper tanken bij Total
  • Jaarlijks tot €124 korting bij Proximus
  • Gratis elektronische tolbadge
  • En nog zoveel meer...

Interparking 

Krijg permanent 10% korting met de Touring Pcard+

Dicht bij je bestemming parkeren, zonder tijd te verliezen en aan een voordelige prijs? Met je Touring Pcard+ krijg je permanent 10% korting in het uitgebreide netwerk van Interparking, overal in België. Ook vermijd je de file aan de kassa en kan je direct buitenrijden!

 

 

Ontdek Pcard+ van Touring

 

Proximus 

Elk jaar tot € 124 korting bij Proximus

Bellen, surfen en tv-kijken voor een mooie prijs! Geniet van een korting van 10% op je Familus of Tuttimus-abonnement, bovenop andere lopende promoties van het moment. En niet tijdelijk, maar zolang je lid bent van Touring!

 

 

Ontdek Proximus via Touring

 

Assist 

Touring Assist

Een probleem of spoedgeval op de weg? Touring helpt je meteen. Dankzij de app Touring Assist geniet je van een persoonlijke en supersnelle service voor al je voertuigen (auto, moto en fiets).

 

 

Ontdek de Assist App van Touring

 

Agenda 

Leuke activiteiten met voordeel

Zin in een uitstapje met 2 of een activiteit met het gezin? Of zoek je een beetje inspiratie voor het weekend? In onze agenda vind je uitstapjes, tentoonstellingen en andere evenementen met korting of ander voordeel.

 

 

Ontdek onze agenda!

 

 

reduction - korting 

Bij Touring verdien je je lidmaatschap terug


Als Touring-lid krijg je heel wat diensten, kortingen en gratis extraatjes om van je vrijheid te genieten. Dankzij al deze voordelen, verdien je je lidmaatschap in een handomdraai terug.

Op de baan

Op reis

In je vrije tijd

Elke dag