Win een Peugeot Django Evasion 125cc-scooter

03/01/2017
Django

Door de files glippen in plaats van stilstaan. Is de scooter de toekomst? Voor Touring alvast wel. Je mobiliteitsorganisatie zorgt er samen met Peugeot voor dat je kans kan maken op de prachtige Peugeot Django Evasion 125 cc.

Hoe meer we met tweewielers op de baan gaan, hoe kleiner het fileleed wordt. Daar zijn we bij Touring van overtuigd. En als dat kan in het zadel van een neoklassieker die hedendaagse technologie koppelt aan een knipoog naar het verleden, dan zijn we helemaal verkocht.

 

Daarom geven we met plezier een Peugeot Django Evasion 125 cc-scooter weg. Met zijn soepele, luchtgekoelde 125 cc-eencilinder motor snort hij vlot door het verkeer op secundaire wegen en in de stad. Cruisesnelheden tot 90 kilometer per uur koppelt de Django aan een mussen­dorst van 2,8 l/100 km.

 

Dankzij de lage zadelhoogte van 77 cm en het lage gewicht van 129 kg is de Django ook erg geschikt voor beginnende scooterrijd(st)ers. Het gecombineerde remsysteem brengt je veilig tot stilstand. En een keer geparkeerd kan je spullen als handschoenen en een helm makkelijk wegstoppen in de twee opbergvakken vooraan of de grote ruimte onder het zadel. Boodschappen doen met de Django? Moet kunnen!

 

Onthou ook dat de scooter Peugeot Django 125 in 4 versies verschijnt: Evasion, Sport, Allure en Héritage.

 

Hoe neem ik deel?

Antwoord op 3 vragen vòòr 29 januari om middernacht. De gelukkige winnaar wordt persoonlijk verwittigd door Touring en verschijnt in het Touring Magazine.
(Deze wedstrijd is uitsluitend voor Touringleden)

 

Neem deel

 

Wedstrijdreglement