Auto5: jouw winterbanden aan voordeelprijs

22/09/2017
pneus_hiver

tot €90 voordeel

Goede winterbanden verhogen je veiligheid maar betekenen een hele investering. Van Touring krijg je een duwtje in de rug in de vorm van 5% korting (cumuleerbaar) op alle merken en modellen van winterbanden en vierseizoensbanden bij Auto5.

Eens de winterse kou zich laat voelen, krijg je als automobilist meteen ook af te rekenen met andere wegomstandigheden. Lage temperaturen, regen, sneeuw en wellicht ook ijzel maken het rijden er niet makkelijker op. Tenzij je auto uitgerust is met winterbanden, want dan ben je veel beter gewapend voor de confrontatie met de winterse elementen!

Zodra de temperatuur onder 7°C daalt, bewijzen winterbanden onomstotelijk hun nut. Door de uitgekiende rubbersamenstelling met silicium behouden winterbanden een uitstekende elasticiteit van de gom. Bovendien ziet het profiel van een winterband er heel anders uit dan bij een zomerband. Een winterband heeft meer groeven die speciaal geconcipieerd zijn om water en sneeuw te evacueren en daarnaast zijn er ook lamellen die open en dicht gaan om modder en/of sneeuw uit de groeven te halen. Dit zorgt bij lage temperaturen voor een veel betere grip op de weg. Het resultaat is een uitstekende wegligging, zowel bij het accelereren als bij het remmen.

Wist je overigens dat remafstanden in de winter tot achtmaal mogen vermenigvuldigd worden naargelang het bandentype? Reden te meer om je auto van winterschoenen te voorzien!

 

Ik zoek de beste winterbanden 

 

Jouw voordeel

  • Auto5 garandeert de laagste prijzen op autobanden en Touring-leden genieten van een bijkomende korting van 5% die onmiddellijk in mindering wordt gebracht bij de aankoop.
  • De actie is geldig op alle banden winter- en 4seizoensbanden én zomberbanden, op alle beschikbare merken en modellen
  • De korting is geldig van 01/10/2017 tot 31/12/2017 in alle Auto5 winkels en in de webshop van Auto5.
  • De Touring-korting is cumuleerbaar met andere lopende acties op het ogenblik van de aankoop … Zo kan je voordeel oplopen tot €90! *

 

1/ In de verkooppunten

Leg je Touring-lidkaart voor aan de kassa van je Auto5 shop, zodat deze kan gescand worden (dit is noodzakelijk om van de korting te kunnen genieten).

De Touring-lidkaarten hebben een barcode die de identificatie van Touring als partner bij Auto5 mogelijk maakt. Heeft jouw Touring-lidkaart nog geen barcode? Aarzel dan niet om de ledendienst van Touring te contacteren: 02 233 22 02 (van maandag tot vrijdag, telkens van 8 uur tot 18 uur) of per mail membership.service@touring.be.

 

2/ Op www.auto5.be

Geef je er de voorkeur aan je winterbanden online te bestellen, voer dan de promocode Touring5 in en de korting zal onmiddellijk berekend worden. Je statuut als Touring-lid kan achteraf nagetrokken worden

Je vindt er ook meer info en tips, zoals  wat zijn de voordelen van winterbanden? Waarom de 4 wielen van je auto uitrusten met winterbanden? Hoe nagaan of je banden versleten zijn?

* Touring biedt je tot €30 korting aan de kassa voor 4 banden (naargelang het merk en het model van de banden). Deze korting is eveneens cumuleerbaar met tijdelijke Auto5 promoties op het moment van aankoop en op bepaalde merken, waarmee je tot €60 extra kan besparen onder de vorm van aankoopbonnen.

 

Contact

  • De klantendienst van Touring :

02/233 22 02, maandag-vrijdag van 8 tot 18 u.

Membership.service@touring.be

 

  • De klantendienst van Auto5 :

Voor al je vragen: callcenter@auto5.be

Voor al je opmerkingen: auto5cs@auto5.be

  • of contacteer je lokale Auto5 winkel.
Bezoek de website

Andere voordelen